Siječanj 22, 2020 3401 Pixabay

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Dalmaciji. Rad se provodi uglavnom na terenu, a osoba mora biti izrazito komunikativna i organizirana. Odabrani kandidati bit će educirani o osobnom razvoju, ljekarnama, dodacima prehrani i ostalim poslovima. Poslodavac nudi rad u ugodnom timu, a očekuje se viša ili visoka stručna sprema, kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 9.2. Prijavite se.

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž). Mjesto rada je područje srednje Dalmacije. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te iskustvo sa sličnim terensko – komercijalnim poslovima. Prijave su otvorene do 27.1. Prijavite se.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 8.2. Prijavite se.

West vision d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Šibeniku. Posad obuhvaća posluživanje hrane i pića. Poželjno je radno iskustvo. Očekuju se komunikativnost, odgovornost, pouzdanost, uslužnost, spremnost na timski rad. Potražite detalje na linku.

Matell dental centar investicije d.o.o. traži doktora (m/ž) dentalne medicine u Vodicama. Rok prijave je 14.2. Poželjno je radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

Liquidis projekti d.o.o. zapošljavaju u Vodicama: spremač (m/ž) u hotelu, pomoćni kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), referent u odjelu prodaje i marketinga (m/ž). Traži se više izvršitelja. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Slavica hoteli traže konobare (m/ž) za rad u Šibeniku. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo. Postoji mogućnost napredovanja do voditeljske pozicije. Prijavite se najkasnije do 20.2. Pogledajte ovdje kako ostvariti prijavu.

Mayoko traži skladištara/ montera (m/ž) za rad u Vodicama. Rok prijave je 10.2. Poslovi uključuju pomoć u prodajnom saloni pri slaganju i pozicioniranju robe prema grupama proizvoda, obavljanje svih poslova pri ulazu i izlazu robe u skladište i salon obavještavanje nadređenih o oštećenjima pošiljaka, manjku ili višku robe održavanje reda i čistoće u skladištu i ostalo. Potražite više detalja na linku.

Tropicana traži konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pizza majstora (m/ž) za rad u Vodicama. Rok prijave je 20.2. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje te je poželjno radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima. Traži se i poznavanje jednog stranog jezika. Smještaj je osiguran. Provjerite detalje ovdje.

Triva invest d.o.o. u potrazi je za zidarom (m/ž) za rad u Šibeniku. Prijavite se najkasnije do 3.2. Nudi se zajednički smještaj. Radno iskustvo je poželjno. Potražite kako se prijaviti.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Siječanj 2020 13:22
djelomob1.jpg