Veljača 18, 2020 2155

Poboljšana zapošljivost i socijalna uključenost dugotrajno nezaposlenih osoba Šibensko –kninske županije: POZIV na motivacijsku radionicu „Bolje sutra“

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga „Žena“ organizira motivacijske radionice pod nazivom „Bolje sutra“ u sklopu projekta „Bolje sutra – danas uključeni, sutra uspješni“. Radionica će se održati osim Šibenika, Drniša i Knina i u Vodicama i to 27.02.2020. godine u gradskoj knjižnici Vodice s početkom u 09:00h

Svrha radionica je odabir 20 sudionika koji će biti uključeni program osposobljavanja za turističkog animatora te 10 sudionika korisnika zajamčene minimalne naknade za sudjelovanje na pilot radionicama za razvoj i unaprjeđenje mekih i transverzalnih vještina.

Cilj motivacijskih radionica je motivirati i osvijestiti individualne sposobnosti polaznika unutar trenutnog tržišta rada s naglaskom na stjecanje novih znanja i vještina kroz uključivanje u program osposobljavanja za turističkog animatora.

Osposobljavanje za turističkog animatora omogućit će usklađivanje znanja i vještine polaznika sa potrebama na tržištu rada, a stručna praksa u NP Kornati omogućit će im stjecanje i praktičkog znanja.

Ciljna skupina motivacijskih radionica su mlade dugotrajno nezaposlene osobe do 29 godina starosti te korisnici zajamčene minimalne naknade.

Sva potrebna dokumentacija (prijava i prijavnica) nalazi se na ovom linku
 

Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 780.913,83 kune (u 100% iznosu vrijednosti projekta). Posredničko tijelo razine I. je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Posredničko tijelo razine II je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci, a provedba je započela 21.10.2019.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 18 Veljača 2020 21:22
djelomob1.jpg