Ožujak 04, 2020 2639 Pixabay

Tjedna ponuda poslova za Vodice i okolicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Alo Alo d.o.o. zapošljava prodavača mobilnih telefona i dodatne opreme (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 17.3. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od mobilnih telefona i dodatne opreme, prodaje usluga operatera privatnim i poslovnim korisnicima na prodajnom mjestu te prezentacije proizvoda i usluga. Uvjeti su komunikatinost, ambicioznost, timski rad, motiviranost i izuzetne prodajne vještine. Detalje pronađite na linku.

Bobis d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) u mjestima Vodice i Jezera. Prijavite se do 31.3. Potrebno je više izvršitelja za rad. Potrebna je srednja stručna sprema. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Provjerite kako aplicirati.

Azzura traži kozmetičara (m/ž) za rad u Primoštenu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac snosi trošak smještaja. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

SMB metal obrt zapošljava bravara (m/ž) i pomoćnog bravara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Potražite kako aplicirati ovdje.

Rudina zapošljava nove radne snage na pozicijama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), roštiljar (m/ž). Rok prijave je 2.4. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno pola godine radnog iskustva. Provjerite detalje poslova ovdje.

Krka Belvedere d.o.o. traži konobare (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 3.4. Mjesto rada je Skradin, restoran na auto-cesti A1. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati putem linka.Tamami Trade u potrazi je za novim radnim osobljem: sobar (m/ž), domar (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), djelatnik na pripremi i serviranju doručka (m/ž), recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica. Rok prijave je 28.3. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima. Potražite kako aplicirati ovdje.

Alfirev, obrt za ugostiteljstvo, traži pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Vodicama. Prijavite se najkasnije do 25.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Detalje potražite ovdje.

Hotel Borovnik zapošljava recepcionara (m/ž) u mjestu Tisno. Rok prijave je 15.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao se sastoji od prijave i odjave gostiju, komunikacije s gostima, naplate usluga. Potrebno je minimalno znanje dva strana jezika s naglaskom na njemački jezik. Više na linku.

Goclean traži čistača (m/ž) u Pirovcu. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 25.3. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite kako aplicirati putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

djelomob1.jpg