Travanj 23, 2020 3655 Unsplash

Tjedna ponuda poslova: Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava administratora plana (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave je 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema poželjno ekonomskog smjera i radno iskustvo od najmanje godinu dana te je poželjno iskustvo u radi s HACCP i ISO normama. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Bak d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 21.5. Potrebna je završena srednja škola trgovačkog ili ekonomskog smjera. Više o poslu ovdje.

Dom servis R&A zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Rok prijave je 9.5. Više detalja pronađite ovdje.

Kej d.o.o. traži kućnog majstora u Vodicama. Rok prijave je 21.5. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Traži se kvalifikacija za električara održavanja ili srednja stručna sprema tehničkog smjera. Provjerite detalje na linku.

Olympia Vodice d.d. zapošljava voditelja službe održavanja (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao se sastoji od organizacije i operativnog vođenja održavanja hotela, osiguranja tehničkih uvjeta za rad, praćenja energetske potrošnje objekta, brige o zaštiti na radu i ostalo. Provjerite kako aplicirati.

Mini klaonica Petrović zapošljava radnika u pogonu na obradi peradi (m/ž). Traži se više osoba za rad. Mjesto rada je Pakovo Selo. Prijave su otvorene najkasnije do 10.5. Više na linku.

Gotošped traži vozača teretnog vozila s poluprikolicom (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.4. Traži se radno iskustvo od godine dana i završena srednja škola. Više o poslu provjerite ovdje.

DIV Grupa d.o.o. zapošljava u Kninu na pozicijama: električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici/ brusač (m/ž), radnik u alatnici/ polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), zavarivač (m/ž), bravar (m/ž), automehaničar (m/ž). Rok prijave je 3.5. Poslodavac nudi nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu, stimulativna primanja.  Aplicirajte.

Azzura zapošljava kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 3.5. Potrebna je srednja stručna sprema i poželjno je radno iskustvo. Poslodavac snosi trošak smještaja. Provjerite više na linku.

Eding d.o.o. traži zidara (m/ž) i tesara (m/ž) u Tribunju. Rok prijave je 17.5. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Poželjno je posjedovanje položenog vozačkog ispita "B" kategorije, ali nije uvjet. Više na linku.

 

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 

djelomob1.jpg