Svibanj 14, 2020 2112 Pixabay

Odvojite minut i dajte svoj glas „Šibenskim šapama“: Svojim klikom omogućite da svoje plemenito djelovanje nastave i dalje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U tijeku je nagradni natječaj za 4 "najbolje" udruge u HR koje će biti nagrađene s 15 000 kn za veterinarske troškove. 4 udruge s najviše vaših glasova će dobiti nagrade i tako sebi barem malo olakšati život ionako prepun dugova. Natječaj traje do 22.5.2020.

Udruga „Šibenske šape“ koja je dobro poznata i našim mještanima preživljava samo od donacija građana i volonterstva, bez ikakve druge institucionalne ili financijske pomoći.

- Hvala tročlanom žiriju koji je našu udrugu izabrao u TOP 15 kandidata za ovu nagradu. Hvala svima vama koji ste nas nominirali. I veliko HVALA organizatorima i donatorima natječaja BAYERU. Neka ovaj natječaj postane tradicionalan, a nagradni fond raste. I da ne bude zabune, tko god osvoji nagradu zaslužio ju je. I puno više od toga. – poručuju iz Udruge Šibenske šape

A Vi dragi sumještani, odvojite minut svog vremena, kliknite na ovaj link https://www.herojsapice.com/ i dajte svoj glas Šibenskim šapama, udruzi kojoj se mnogi naši sumještani jave kada trebaju pomoć oko svojih ljubimaca.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 14 Svibanj 2020 15:30
djelomob1.jpg