Svibanj 20, 2020 3458 Pixabay

Tražite novi posao? Ovo su prilike iz Vodica i Šibensko-kninske županije

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Jet Ski Karmen j.d.o.o. zapošljava na poziciji ‘vozač broda za vuču - skipper (m/ž)’ u Vodicama. Traži se skiper, vozač taksija na vodi ili SSS nautičkog smjera. Iskustvo na sličnom poslu je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Za više detalja kliknite ovdje.

Studio Habitat iz Vodica zapošljava montera namještaja (m/ž). Traži se kvalificirani stolar, monter namještaja ili osoba sa završenom SSS bilo kojeg smjera, koja ima minimalno dvije godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Prijaviti se možete do 04.06. Detalje o prijavi potražite na linku.

Frizerski salon Ivana traži frizera (m/ž) u Vodicama za pranje, šišanje, bojanje i njegu kose. Radi se o sezonskom poslu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Apex Factor j.d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u turističkom naselju Ražanj. Rok prijave je 17.06. Od kandidata se očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva te završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Osiguran je zajednički smještaj. Za više detalja kliknite ovdje.

Turistički obrt G-8 traži pomoćnog kuhara (m/ž) za pripremu jednostavnijih jela. Mjesto rada je Kaprije, a rok prijave 15.06. Za više informacija o natječaju i načinu prijave kliknite na link.

Studio za relaksaciju Azzura traži kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Od kandidata se očekuje poznavanje osnova rada na računalu. Radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac snosi trošak smještaja. Rok prijave je 03.06. Za informacije o načinu prijave kliknite ovdje.Controlmatik d.o.o. traži voditelja odjela dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (m/ž) u Šibeniku. Kandidat mora biti diplomirani sanitarni inženjer, diplomirani inženjer biologije, magistar edukacije biologije i kemije ili diplomirani inženjer biologije i ekologije mora. Očekuje se i položen vozački ispit B kategorije. Za dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 12.06. kliknite na poveznicu.

Roveredo d.o.o. iz općine Rogoznica traži dva prodavača nautičke opreme (m/ž) na puno radno vrijeme. Od kandidata se očekuje barem godina dana radnog iskustva. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Za više detalja kliknite ovdje.

Ugostiteljski objekt Antonijo iz općine Rogoznica zapošljava na poziciji kuhinjski radnik (m/ž). Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će održavanje restoranskog rublja i posuđa. Radno iskustvo je poželjno. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje možete potražiti na poveznici.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

Za dodatne poslove iz Šibensko–kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg