04 Lip 2020
  5167

Vodički SDP reagirao je priopćenjem na povećanje cijene parkiranja u Vodicama sa 5 na 10 kuna

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)
0

Vodički SDP reagirao je priopćenjem na povećanje cijene parkiranja u Vodicama sa 5 na 10 kuna. Priopćenje u cijelosti donosimo ispod

Poštovana Gradonačelnice,

Iako si uvijek kažem da me ne može ništa iznenaditi kad je u pitanju Vaš, odnosno HDZ-ov model upravljana gradom, Vi uvijek nađete načina da me iznenadite, a ovaj put mislim da ste iznenadili i sve građane našeg grada, a ne samo mene.

Osim što niste donijeli gotovo nikakve ekonomske mjere da bi pomogli našem gospodarstvu, niste prihvatili ni naše prijedloge da Grad pomogne našim umirovljenicima. Niste htjeli pomoći našim sugrađanima koji su zbog COVID krize ostali bez posla, ali ste eto odlučili kako treba povisiti cijenu parkiranja u Vodicama sa 5 na 10 kuna. Mašala!!! 

Kad ste branili astronomsku cijenu parkinga uvijek ste iznosili argument da višom cijenom radite disperziju automobila iz centra grada i da na takav način smanjujete gužvu. Evo nažalost zbog COVID krize turista u Vodicama gotovo da i nema, nema ni gužve, ali ima cijene od 10 kn. iz toga se može izvući zaključak da ste sve ove godine gulili kožu našim sugrađanima sa tom cijenom, da disperzija kod Vas znači uzeti iz džepa od građana novac i disperzirati ga od njih. Moram priznati da me čudi toliki manjak empatije prema našim sugrađanima koji su itekako pogođeni krizom, čiji apartmani zjape prazni, čiji obrti stoje i gomilaju gubitke, gdje se svaka kuna tri put okreće da se ne potroši, a Vi bez kapi poštovanja prema njima povisite cijenu parkiranja za nevjerojatnih 100%

Slijedom navedenog molim Vas da kao Gradonačelnica i kao predsjednica skupštine Gradskog poduzeća Vodice d.o.o. naložite hitno vraćanje cijene parkiranja na staro, a  možda bi trebali i razmisliti da se ukine naplata parkiranja za vrijeme krize. Također Vas podsjećam da smo Vam poslali set socijalnih mjera kao i set mjera za gospodarstvo, te očekujemo od Vas da se očitujete o našim prijedlozima, a ako Vam nisu prihvatljivi pozivamo Vas da iznesete svoje mjere.
 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close