Lipanj 18, 2020 4559 posao.hr

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao?: Pogledajte ponudu poslova u Vodicama i okolici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Ugostiteljski obrt Mareta traži konobara (m/ž) u selu Prvić Luka. Novozaposlena osoba bit će zadužena za posluživanja hrane i pića u restoranu Mareta. Radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Očekuje se znanje engleskog jezika, a prednost se daje kandidatima koji znaju i još jedan dodatan strani jezik. Poslodavac osigurava smještaj ili prijevoz. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na poveznici.

Roveredo d.o.o. iz općine Rogoznica traži prodavača nautičke opreme (m/ž). Od kandidata se očekuje barem godina dana radnog iskustva te osnovno znanje tehnologije koja se koristi u pomorstvu i ribarstvu. Traži se i znanje engleskog jezika. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Za više detalja kliknite ovdje.

Revulk d.o.o. traži čistača apartmana (m/ž) u Vodicama. Rok prijave na natječaj je 28.06. Vaši zadaci bit će usisavanje, brisanje površina i prašine, dezinfekcija površina i predmeta, zamjena posteljine, provjera nedostatka sredstava za higijenu. Poslodavac osigurava obiteljski smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Cantabile d.o.o. zapošljava čak 10 agenta u kontaktnom centru (m/ž). Mjesto rada je Knin. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za odgovaranje na upite korisnika, preuzimanje narudžbi, vođenje potrebne dokumentacije i obradu podataka. Poželjno je radno iskustvo u telefonskoj prodaji. Traže se osobe koje imaju želju za stalnim napredovanjem, izražene prodajne vještine. Nude se sigurna i redovna primanja, dodatni bonusi, rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj radnoj atmosferi te profesionalne edukacije. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 16.07. možete pronaći na linku.

Tatami trade d.o.o. zapošljava 2 sobara (m/ž) u općini Rogoznica. Bit ćete zaduženi za pospremanje i održavanje higijene u hotelskim sobama. Prednost se daje kandidatima koji imaju radno iskustvo na sličnom poslu. Poslodavac osigurava smještaj. Zainteresirani ste? Kliknite na poveznicu.

Ugostiteljski obrt Vruje iz Vodica zapošljava konobara (m/ž) za rad u caffe baru Đir. Radi se o sezonskom poslu. Traži se kvalificirani konobar ili osoba koja je završila srednju školu bilo kojeg smjera. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.Pekarski obrt Viva traži 2 pekara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave na ovaj natječaj je 30.06. Poslodavac očekuje da imate minimalno godinu dana radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Osigurava se zajednički smještaj. Detalje o načinu prijave možete pronaći ovdje.

Murterski Dvori su u potrazi za konobarom (m/ž). Mjesto rada je Murter. Očekuje se znanje engleskog jezika te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prednost imaju kandidati koji znaju i njemački jezik. Radi se o sezonskom poslu. Ako se dokažete kao dobar radnik, poslodavac vam je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Kliknite na poveznicu za više informacija.

Ferrum d.o.o. zapošljava čak 5 brodomontera (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 04.07. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, a potrebno je i radno iskustvo u trajanju od minimalno 3 godine. Poslodavac garantira odlične uvjete rada te pokriva troškove prijevoza. Kliknite ovdje za više informacija.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. traži voditelja servisa i projektnih poslova (m/ž) i tehničara - administratora servisa i projektnih poslova  (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac osigurava samački smještaj. Očekuje se da imate minimalno 3 godine iskustva na sličnom poslu, a morate imati i položen vozački ispit B kategorije. Za ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 01.07. kliknite na poveznicu.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

djelomob1.jpg