Kolovoz 06, 2020 1972 Unsplash

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Dogus Marina hoteli zapošljavaju kuhara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 15.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Olympia Vodice d.d. traži konobara – barmena (m/ž) i konobara (m/ž) u Vodicama. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama s relevantnim radnim iskustvom. Provjerite kako aplicirati.

Općina Ervenik traži radnike u održavanju (m/ž). Mjesto rada je Ervenik, a rok prijave 8.8. Potrebno je više izvršitelja za čišćenje javnih površina. Provjerite detalje ovdje.

Zadar – eksterijer, keramičarski obrt zapošljava vrtlara – radnika u hortikulturi (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 21.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Predviđena je plaća 4.500 neto. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Matilda, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava grill majstora (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 15.8. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Provjerite više na linku.

Pit Bull d.o.o. traži zaštitara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 15.8. Ukoliko osoba nema licencu, tvrtka će omogućiti istoj polaganje propisanog tečaja za zaštitare. Detalje potražite ovdje.Ugostiteljski obrt Tica zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Skradinu. Rok prijave je 28.8. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Poželjno je radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

Udruga Bardi za poboljšanje kvalitete života traži radnike za pomoć u kući (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 8.8. Potrebno je više osoba za rad. Posao obuhvaća potporu i podršku osobama starije životne dobi u nepovoljnom položaju u sklopu projekta “Bolji dani“, „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II“. Više na linku.

Maestral, ugostiteljski obrt, zapošljava pomoćnog konobara (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 22.8. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Mar d.o.o. traži radnika niskogradnje (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 15.8. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i minimalno završena osnovna škola. Provjerite sve o poslu na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

djelomob1.jpg