Kolovoz 27, 2020 2399 Pexels

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ljuba/94 d.o.o. zapošljava prodavača blagajnika u željezariji (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 31.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi plaćene putne troškove, stimulacije, božićnice i dar djetetu. Više o poslu na linku.

Trnovac j.d.o.o. traži konobara (m/ž) i šankera (m/ž) za rad u Rogoznici. Rok prijave je 31.8. Poslodavac osigurava smještaj, a radno iskustvo nije važno. Više na linku.

Jet ski Karmen j.d.o.o traži pizza majstora (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 31.8. Uvjeti su KV kuhar, pekar ili srednja stručna sprema bilo kojeg smjera, no radno iskustvo je poželjno. Više na linku.

Mar d.o.o. traži radnika niskogradnje (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 25.9. Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Hotel Imperial Vodice zapošljava točitelja pića (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave 3.9. Potrebno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava smještaj. Više o poslu ovdje.

"ŽA&AV" obrt traži vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a posao obuhvaća instalacije vode u svim oblicima. Više na linku.Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret traži njegovatelja (m/ž) u Tribunju. Rok prijave je 7.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Stanić d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Potražite ovdje kako aplicirati.

Mobilia d.o.o. zapošljava knjigovodstveno – administrativnog referenta (m/ž) u Šibeniku. Rok prijava je 31.8. Uvjeti su radno iskustvo, položen vozački ispit B kategorije, poznavanje osnova rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

M. Kula d.o.o. traži samostalnog knjigovođu – računovođu (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 12.9. Uvjeti su obrazovanje ekonomskog smjera s minimalno tri godine radnog iskustva, aktivno znanje rada na računalu, odgovornost, točnost, pedantnost. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Kolovoz 2020 20:13
djelomob1.jpg