Rujan 24, 2020 2119

Likovna udruga More i ove godine nudi kvalitetan i zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Likovna udruga "More" i ove godine nudi građanima Vodica i okolnim mjestima kvalitetan i zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste: djecu, mladež i odrasle.

Program radionica započinje i traje u skladu sa školskom godinom i epidemiološkim mjerama. Održava se u lijepom i sunčanom prostoru na drugom katu iznad Mullera, na adresi Obala Juričev Ive Cota 10.

Naši ciljevi u radu likovnih radionica su učenje i savladavanje brojnih likovnih tehnika i vještina, razvijanje originalnosti i kreativnih sposobnosti u rješavanju različitih zadataka i motiva, te usvajanje estetskih vrijednosti domaće i svjetske kulturne baštine.

Poticajna i vesela radna atmosfera na radionicama omogućuje lakši i brži razvoj fine motorike najmlađih, mladež se priprema za upise na umjetničke škole i strukovne fakultete, a odraslima ponovo vraćamo samopouzdanje u vlastite kreativne sposobnosti na inventivnim hobby art radionicama.

Materijali i oprema za rad su polaznicima osigurani! Raznovrsnim temama pratimo godišnje cikluse i obilježavamo blagdane, a likovne uratke polaznika ponosno predstavljamo na skupnim izložbama Udruge za Božić i Dan Grada Vodica - kazale su voditeljice radionica Marija Ivanda i Manuela Srdarev, 

INFORMACIJE O UPISU U LIKOVNE RADIONICE LU MORE
• predškolci i učenici I. - IV. razreda mogu se predbilježiti na broj 0955973487, Mare
• učenici od V. – VIII. Razreda, mladi i odrasli mogu se predbilježiti na broj 0998428314, Lela

Promiđbeni letak upisa u Likovne radionice ispod


Tags
djelomob1.jpg