Rujan 24, 2020 2299

Krenulo prikupljanje uzoraka za X. Manifestaciju „Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji“

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ove godine pored ocjenjivanja sortnog i višesortnog maslinovog ulja ocjenjivati će se i maslinovo ulje iz pakovine (pod pakovinom se podrazumijeva boca sa etiketom koja udovoljava svim zakonskim normama stavljanja na tržište kao takva) neće se ocjenjivati izgled pakovene nego sadržaj tj. ulje.

X. Manifestacija održati će se 12.12.2020. u Vodicama, kakav će sadržaj Manifestacije biti, koliko će osoba moći biti nazočno na istoj ovisi o mjerama Stožera civilne zaštite vezano za Covid.

Zbog svega gore navedenog cijena kotizacije će biti 220,00 kuna u kojoj su sadržani troškovi analiza i nagrada za osvojenu kvalitetu. Svečana večera će se dodatno platiti ukoliko mjere zaštite dopuste ovakav vid okupljanja.

-    Broj uzoraka koji će se primati i ocjenjivati i dalje je 200, te vas zbog toga molimo da ne čekate zadnji minut za slanje uzoraka. Uzorci će se primati do 15.11. s tim da organizator može i ranije obustaviti zaprimanje uzoraka. Velika nam je želja bila da ove godine vezano za Jubilej održavanja Manifestacije napravimo još bolje i ljepše ali sve će ovisiti o drugim okolnostima na koje ne možemo utjecati.  Svim maslinarkama i maslinarima ovim putem želimo uspješnu berbu i preradu maslina. – poručio je Damir Buntić, tajnik Udruge dalmatinskih uljara

https://www.facebook.com/damir.buntic/posts/10218983873971026

djelomob1.jpg