Prosinac 10, 2020 1837 Pixabay

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

EVN Croatia Plin d.o.o. traži montera u izgradnji plinskih postrojenja (m/ž). Mjesto rada obuhvaća Šibenik i Liku. Rok prijave je 15.12. Potrebni su završen zanat za plinoinstalatera/ ku, vodoinstalatera/ ku ili instalatera/ ku, iskustvo u području plina, vozačka dozvola B i BE te tehničko razumijevanje strojeva i plinske tehnologije. Očekuje se visoka motiviranost za posao te spremnost za rad u timu. Prijavite se ovdje.

DIV d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 31.12. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te minimalno godinu dana radnog iskustva. Posao obuhvaća vođenje i organiziranje proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada, poslovođa i radnika. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Manpower za potrebe klijenta traži operatera u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž) za područje Dalmacije. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave su otvorene do 27.12. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine, motiviranost te osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

EVN Croatia Plin d.o.o. zapošljava montera u izgradnji plinskih postrojenja (m/ž) za Šibenik i Liku. Prijave su otvorene do 15.12. Potreban je završen zanat za plinoinstalatera/ku ili vodoinstalatera/ku, odnosno instalatera/ku grijanja. Očekuje se radno iskustvo u području plina, vozačka dozvola B i BE, tehničko razumijevanje strojeva i plinske tehnologije, spremnost na dodatne kvalifikacije. Aplicirajte.

Miab zapošljava montera strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31.12. Traži se obrazovni program strojobravara, bravara, tehničara strojarskog usmjerenja ili zavarivača. Potrebno je najosnovnije znanje stranih jezika te su poželjna informatička znanja. Više o poziciji provjerite ovdje.

Kardov gradnja traži zidara (m/ž) i fasadera (m/ž) za rad u Vodicama. Prijave su otvorene do 15.12. Uvjeti su srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad i radno iskustvo od pet godina. Provjerite više ovdje.Ivan, obrt, traži kuhara (m/ž). Mjesto rada su Civljane, a rok prijave je 4.1. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Obiteljski dom Mihovil traži njegovatelja (m/ž) za rad u Kninu. Rok prijave je 13.12. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Položeno osposobljavanje za njegovatelja/ icu je uvjet. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Eding d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) i fasadera (m/ž) u Tribunju. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 

djelomob1.jpg