Siječanj 07, 2021 2560 Pixabay

Nova godina, nove prilike: Evo koji se poslovi traže u Vodicama i okolici i za kandidate bez iskustva!

Nova godina, nove prilike: Evo koji se poslovi traže u Vodicama i okolici i za kandidate bez iskustva! Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Šibensko-kninske županije.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret traži njegovatelja (m/ž) u naselju Tribunj. Iskustvo nije potrebno. Novozaposlena osoba bit će zadužena za brigu, njegu i skrb o starijim osobama. Za više informacija kliknite ovdje.

Iz poduzeća KONSTRUKCIJE GRADNJA zapošljavaju diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Radno iskustvo se ne očekuje, pa je ova pozicija idealna za one koji su tek završili fakultet! Potrebno je znanje engleskog jezika, te napredno znanje rada u programima kao što su AutoCAD i MS Word. Kandidat mora imati položen vozački ispit A i B kategorije. Primarni poslovi na ovoj poziciji su: nadzor gradnje, izrada i izvođenje građevinskih konstrukcija. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

DOGUS MARINA HOTELI traže veći broj sezonskih radnika u Šibeniku. Zapošljavaju barmene (m/ž), kuhare (m/ž), pomoćne kuhare (m/ž), konobare (m/ž) i pomoćne konobare (m/ž). Od pomoćnih radnika i barmena se ne očekuje radno iskustvo. Kandidati moraju znati barem jedan strani jezik. Poslodavac osigurava smještaj. Ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 20.01. možete pronaći na poveznici.

WEST VISION, poduzeće za pružanje usluga smještaja i prehrane traži konobare (m/ž), kuhare (m/ž), te pomoćne radnike (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 17.01. Kandidati moraju imati godinu dana radnog iskustva. Za detalje o pojedinačnim pozicijama kliknite na link.

Obrt za usluge RS planira zaposliti radnika (m/ž) za održavanje plovila u Vodicama. Ako Vas zaposle, bit ćete zaduženi za čišćenje, pranje, poliranje, brušenje i bojanje plovila, te za obavljanje drugih srodnih poslova po potrebi poslodavca. Prednost imaju kandidati s područja grada Vodica i Tribunja. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.MAYOKO d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni predstavnik - web administrator (m/ž) u Vodicama. Primaran zadatak osobe zaposlene na tom radnom mjestu bit će samostalno ažuriranje web sadržaja. Osim toga bavit će se izradom i sastavljanjem ponuda i troškovnika prema potrebama i željama kupaca, obradom narudžbi, s naglaskom na obradu on line narudžbi, te drugim srodnim poslovima. Očekuje se završen fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Za obavljanje posla potrebno je znanje engleskog jezika. U obzir dolaze samo osobe koje imaju minimalno pola godine iskustva. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 31.01. potražite na poveznici.

DALMATINSKE ŠUME d.o.o. traže šumarskog tehničara - poslovođu (m/ž) s 2 godine iskustva, te šumskog sjekača - radnika s motornom pilom (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Posao se obavlja na području Šibenika i Šibensko-kninske županije, a poslodavac osigurava smještaj i naknadu za topli obrok. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 22.01. Kliknite ovdje za više detalja.

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije.

Pit Bull d.o.o. zapošljava zaštitara s licencom (m/ž) u Vodicama. Glavni uvjet je trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije, valjan liječnički pregled, te posjedovati zaštitarsku licencu. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za područje Dalmacije. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti. Očekuje se poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Idealan kandidat je kreativan, samoinicijativan, neovisan, organiziran, proaktivan. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

djelomob1.jpg