Siječanj 28, 2021 1398

Poziv na prezentaciju novog marketinškog alata za učinkovitiju prodaju malih hotela, kampova i privatnog smještaja

Poziv na prezentaciju novog marketinškog alata za učinkovitiju prodaju malih hotela, kampova i privatnog smještaja Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tz Vodice upućuje poziv na prezentaciju o novim marketing alatima za učinkovitiju prodaju malih hotela, kampova, privatnog smještaja pod nazivom MyRent.

U današnje vrijeme kada nam uskoro stižu gosti, situacija u nikad snažnijoj svjetskoj konkurenciji i turističkom tržištu koje osmišljava kako se nametnuti novim digitalnim komunikacijama, predstavljamo priliku sa popustom za sve naše članove.

Pozivaju sve zainteresirane na online koordinaciju, prezentaciju platforme MY RENT, na kojoj će dobiti informacije o mogućnostima i prilikama. Turistička zajednica je svojim članovima tako i ovaj put omogućila najbolje cijene na tržištu, u sklopu projekta IQM Destination.

Tema koordinacije je online booking, mogućnosti rada sa više prodajnih kanala, manje izazova i manje potrebnog vremena za ažuriranje rezervacija.

- povežite se sa više od 150 booking portala,
- uskladite  svoje poslovanje,
- automatizirajte komunikaciju,
- automatski kontrolirajte cijene.

Prezentacija će se održati online putem Zoom aplikacije  u utorak, 02. veljače 2021. godine od 17:00 – 18:00 sati, a svi zainteresirani mole se prijaviti svoje sudjelovanje putem obrasca na linku OVDJE.
 

Tags
djelomob1.jpg