Travanj 23, 2021 2163 Pixabay/Ilustracija

Priprema Plana cijepljenja protiv bolesti COVID-19 za poslovni sektor

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatska obrtnička komora zaprimila je zahtjev Zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), kojim se traže podaci za pripremu 3. faze cijepljenja koja bi trebala obuhvatiti poslovni sektor.

Pri tome je potrebno da svaki poslodavac svoje zaposlenike koji su zainteresirani i dobrovoljno se prijave za cijepljenje, razvrsta u dvije grupe prioriteta i to:

-Prioritet br.1 su svi oni zaposlenici koji zbog specifičnosti radnog procesa ne mogu držati fizički razmak prema drugim zaposlenima ili klijentima ili koristiti zaštitnu opremu.

-Prioritetbr.2 se razvrstavaju svi oni s nižom razinom rizika.

Obrtnici trebaju pripremiti i upisati podatke za radnike koji dobrovoljno iskažu interes za cijepljenje te upisati i sebe ako su zainteresiranu za cijepljenje.

Obrtnička komora ŠK županije, Udruženje obrtnika Vodice i Tribunj dostavila je svojim članovima i tablicu koju moraju ispuniti.

Važno je napomenuti da obrtnici tablice i podatke u ovom trenutku ne trebaju dostavljati već samo ukupan broj zainteresiranih dostaviti Udruženju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede 28. travnja 2021. godine

- Molimo da vodite računa o navedenom roku budući da Udruženje prikupljene podatke mora dostaviti obrtničkoj komori Šibensko-kninske županije, koja ima zadatak da objedini podatke za cijelu županiju i dostavi HOK-i najkasnije do 29.travnja 2021. godine. – poručuju iz HOK Vodice

Tags
djelomob1.jpg