Svibanj 06, 2021 2318 Pixabay

Tjedna ponuda poslova - Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Aluflexpack zapošljava strojara 4 (m/ž) i radnika na selekciji otpada/ viličarista (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Potrebna je srednja stručna sprema poželjno prometnog, trgovačkog smjera, radno iskustvo od najmanje godinu dana na sličnim ili istim poslovima, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office programima. Aplicirajte.

Dogus Marina Hoteli d.o.o. traži kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 16.5. Posao obuhvaća pranje posuđa i održavanje čistoće radnih površina. Potrebna je minimalno završena osnovna škola te srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Perkov MCML zapošljava turističkog pratitelja na turističkom brodu (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Očekuje se srednja stručna sprema bilo kojeg smjera, poznavanje stranih jezika, a poželjno je radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika i distributera kave (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete do 1.6. Potrebna je srednja stručna sprema i radno mjesto u prodaji. Posao obuhvaća prodaju, distribuciju kave i aparata za urede i domaćinstva. Provjerite detalje ovdje.

Felix Vodice j.d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) i fasadera (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća zidarske poslove, zidanje, žbukanje. Potrebna je KV zidar ili srednja stručna sprema te minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima. Provjerite više na linku.

Amfora ugostiteljski obrt zapošljava prodavača sladoleda (m/ž). Lokacija rada je Pirovac, a prijave su otvorene do 15.5. Posao obuhvaća posluživanje sladoleda i pića. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.Kameni zid d.o.o. traži inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 11.5. Posao podrazumijeva vođenje gradilišta. Potrebno je odlično poznavanje rada u AutoCAD-u te iskustvo u vođenju gradilišta i poznavanju građevinskih knjiga. Očekuje se iskustvo rada od pet godina. Više na linku.

Arch Idea d.o.o. zapošljava tehničkog crtača (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 1.6. Posao obuhvaća razradu glavnog projekta, izvedbu projekta, troškovnika, snimanje postojećeg stanja, izradu etažnog elaborata. Poželjno je znanje Archicad-a. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Sunčana plovidba d.o.o. traži mornara (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 28.5. Očekuje se mornar sa iskustvom na brodu. Poslodavac nudi stalni radni odnos i smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Securitas Hrvatska d.o.o. traži zaštitara (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete do 29.5. Potrebna je srednja stručna sprema bilo kojeg smjera sa položenim vozačkim ispitom B kategorije i poznavanjem osnova engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg