Lipanj 02, 2021 2715 Pixabay

Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za područje Šibensko-kninske i Zadarske županije. Rok prijave je 20.6. Uvjeti su minimalno srednja stručnas prema, odgovornost, samomotiviranost, spremnost na rad u dinamičnom timu ljudi, fleksibilnost i spremnost na učenje i edukaciju. Prijavite se.

Koktel ugostiteljstvo traži skladištare (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 22.6. Potrebno je više izvršitelja, a uvjet je završena srednja stručna sprema. Posao obuhvaća utovar/istovar robe, sortiranje, evidenciju isporuke. Provjerite detalje putem linka.

DIV grupa d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 15.6. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničke struke. Posao obuhvaća vođenje i organiziranje proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada poslovođa i radnika, organizaciju i usklađivanje poslova operativno tehničke pripreme, proizvodnje i kontrole poštujući tehnološki postupak i slično. Provjerite kako aplicirati.

West Vision d.o.o. traži administratora (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 15.6. Posao podrazumijeva vođenje evidencije o djelatnicima, vrstama ugovora i rokovima, vođenje evidencije radnog vremena, godišnjih odmora i slično, koordinaciju za zapošljavanje novih djelatnika te vođenje evidencije potraživanja od kupaca i dugovanja dobavljačima. Potrebni su uvjeti aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, samostalnost i proaktivnost. Provjerite više ovdje.

Azzura zapošljava kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Prijave su otvorene do 29.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava elektroničara (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera, iskustvo od najmanje pola godine na sličnm poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu te poznavanje rada u MS Office programima. Posao obuhvaća održavanje tehničke ispravnosti tiskarskih strojeva, strojeva za kaširanje i lakiranje, rezalica i ostalih uređaja koji služe u tehnološkom procesu proizvodnje i slično. Prijavite se.Residence Grupa zapošljava kuhara (m/ž) u Vodicama, u Hotelu Nikola. Prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća koordinaciju kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje, razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem te izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja, minimalno godina dana radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Olympia Vodice d.d. traži vrtlara (m/ž). Rad se odvija u Vodicama, a prijave se zaprimaju do 25.6. Posao podrazumijeva obavljanje poslova vrtlara, uređivanje i održavanje zelenih površina, sadnju i održavanje ukrasnog bilja i drveća. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Jelka traži slastičara za palačinke i wafle (m/ž) u Primoštenu. Prijave su otvorene do 20.6. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac omogućuje smještaj. Više na linku.

Prima Commerce d.o.o. traži specijalista za uređenje interijera (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 11.6. Traži se dizajner, arhitektonski tehničar, drvni tehnolog ili inženjer grafičke tehnologije koji ima želju oduševiti kupca smislenim kombinacijama različitih boja, tkanina i dekora materijala. Prednost je radno iskustvo u trgovini namještajem ili nekom drugom prodajnom salonu te afinitet prema prodaji i uređenju prostora. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg