Srpanj 01, 2021 1032 Pixabay

Odlikaši javite se, Grad Vodice vas nagrađuje

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Gradsko vijeće Grada Vodica je donijelo Odluku o dodjeli novčanih nagrada uspješnim učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Grada Vodica (https://www.grad-vodice.hr/assets/sggv/files/2019/01-2019/15-odluka-o-dodjeli-novcanih-nagrada-uspjesnim-ucenicima-osnovnih-i-srednjih-skola-s-podrucja-grada-vodica.pdf) s namjerom poticanja izvrsnosti u radu učenika, isticanja pozitivnog primjera i poticanja učenika na primjereno ponašanje i postizanje što boljih rezultata u nastavnim, izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Nagrade zaslužuju svi učenici koji su svih osam razreda osnovne škole ili sva tri/četiri razreda srednje škole završili s odličnim uspjehom te imaju prebivalište u Vodicama barem tri godine do dana podnošenja Zahtjeva (https://www.grad-vodice.hr/assets/files/obrasci/t10-obrazac-nagrada-za-izvrstan-uspjeh-u-skoli.pdf).

Visina novčane nagrade odredit će se Zaključkom Gradonačelnika na temelju raspoloživih novčanih sredstava i broja podnesenih zahtjeva.

Mole se svi koji su ove godine završli osnovno ili srednjoškolsko obrazovanje i zadovoljavaju uvjete propisane Odlukom da popune Zahtjev i prijave se u Tajništvo Grada Vodica najkasnije do 01. rujna kako bi ostvarili svoja prava na nagradu.

djelomob1.jpg