Srpanj 20, 2021 2117

Tjedna ponuda poslova: Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 25.7. Uvjeti su visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalni rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, proaktivnost i otvorenost prema izazovima te komunikativnost i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Dominus j.d.o.o. zapošljava inženjera-tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 15.8. Posao podrazumijeva crtanje, vođenje tehnoloških procesa i slično. Potrebno je poznavanje rada na AutoCAD programu i informatičkim programima. Potrebna je viša stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje putem linka.

David i Jošua j.d.o.o. traži prodavača u suvenirnici (m/ž). Mjesto rada je Skradin, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Detalje provjerite putem linka.

Ledenko zapošljava rukovoditelja građevinskim strojevima (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao podrazumijeva rad na bageru. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Laguna Trade d.o.o. traži voditelja – administratora servisa (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave su otvorene do 15.8. Posao podrazumijeva zaprimanje upita korisnika servisne radionice marine, dogovaranje poslova servisera i slično. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu. Traži se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Školjić d.o.o. zapošljava spasilaca na plaži (m/ž). Mjesto rada su Jezera, a prijave su otvorene do 30.7. Potrebna je licenca za obavljanje poslova spasioca. Poslodavac osigurava smještaj, a očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.CIB Trade d.o.o. traži krajobraznog arhitekta (m/ž). Mjesto rada je Dubrava Kod Šibenika, a prijave su otvorene do 13.8. Posao podrazumijeva radove projektiranja i izrade idejnih i izvedbenih projekata krajobrazne arhitekture, nadzor nad izvedbama projekata krajobrazne arhitekture na terenu, vođenje poslova održavanja zelenih površina, savjetovanje investitora, administrativne i popratne poslove i slično. Od kandidata se očekuju odgovornost prema poslu, organizacijske vještine, komunikativnost i otvorenost, izražena estetika, snalaženje u prostoru, znanje rada u AutoCADu i slično. Više na linku.

Autokamp Imperial Vodice d.d. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća primanje, informiranje i ispraćanje gostiju, obračunavanje i naplaćivanje usluga, komuniciranje s gostima na minimalno dva strana jezika, komuniciranje sa suradnicima, pripremu izvještaja i statističkih pregleda i slično. Detalje provjerite ovdje.

Azara Adria d.o.o. zapošljava asistenta voditelja internetskog portala (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 27.7. Posao obuhvaća administrativne poslove vezane uz rad internetskog portala, pomoć pri prijenosu i prijevodu stranih vijesti pomorske tematike te opći razvoj portala. Potrebno je dobro poznavanje MS Office paketa, korištenje online alata za organizaciju rada te znanje korištenja Wordpress platforme. Provjerite detalje putem linka.

Dva Marka d.o.o. zaošljavaju pomoćne građevinske radnike (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća pomoćne građevinske radove na gradilištu. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite više ovdje.

 

 

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Srpanj 2021 17:36
djelomob1.jpg