Studeni 24, 2021 3748

Tražite posao? Evo što se nudi na burzi rada u Vodicama i okolici

Tražite posao? Evo što se nudi na burzi rada u Vodicama i okolici Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži radnika (m/ž) za rad u restoranu. Mjesto rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 02.12.2021. Poslodavac omogućuje plaću iznad proijeka, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, isplatu dara za dijete do 15. Godine jednom godišnje te plaćene troškove prijevoza. Ovo su samo neki od benefita koje će poslodavac omogućiti. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

MERK & MERK JAHTE SERVIS TRIBUNJ d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) u marketingu. Mjesto rada je Tribunj, a rok za prijavu 07.12.2021. Od kandidata se očekuje dobra organizacijska i komunikacijska sposobnost te istaknuta krativnost kako bi mogao kreirati i provesti strategiju nastupa poduzeća u sferi marketinga. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

HELIP GRUPA d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Vodicama. Traži se kandidat koji će osigurati kvalitetnu uslugu i pokazati stručnost u poslu. Prijave se zaprimaju do 16.12.2021., potrebne informacije za prijavu potražite na linku.

DALMACIJA AGENT d.o.o. zapošljava elektrotehničara  / električara (m/ž). Mjetso rada je Šibenik, a rok za prijavu je 30.11.2021. Kandidat mora biti spreman na timski rad detektiranja i otklanjanja kvarova. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

OLYMPIA VODICE d.o.o. zapošljava nadzornicu u domaćinstvu hotela u Vodicama. Poslodavac traži dva radnika sa završenom srednjom stručnom spremom i s dvije godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 17.12.2021., a informacije potrebe za prijavu saznajte ovdje.

NOVI IZBOR d.o.o. traži inženjera (m/ž) građevine. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je12.12.2021. Traže se dva radnika s 3 godine radnog iskustva koji su spremni na terenski rad te sposobni za rukovanje radovima na gradilištu. Kako se prijaviti saznajte ovdje.KADRA JOBS zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Područje rada je Dalmacija. Rok za prijavu je 03.12.2021. Posao obuhvaća dostavu robe kupcima, istovar i utovar robe, povratne ambalaže i ambalažnog otpada te slaganje ambalaže. Prijavite se jednostavno putem brze prijave na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29.11.2021. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!

djelomob1.jpg