Prosinac 22, 2021 1877

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ceste Šibenik d.o.o. traži direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završeno fakultetsko obrazovanje i 5 godina radnog iskustva. Cijeli tekst natječaja i informacije za prijavu pronađite na linku.

Vrata Krke d.o.o. traže voditelja (m/ž) ugostiteljskog objekta u Lozovcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Posao uključuje obavljanje poslova konobara, planiranje i koordiniranje pravovremene nabave potrebene robe te vođenje brige o opotimalnim zalihama robe. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu, odobrenje za samostalni rad te dorbre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

DIV grupa d.o.o. zapošljava dispečera (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok za prijavu je 31.12.2021. Od kandidata će se očekivati sposobnost pravovremene distribucije robe, točno vođenje dokumentacije te istovar, zaprimanje, kontroliranje i označavanje prispjele robe. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Slavica hoteli d.o.o. zapošljavaju recepcionera (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika s 5 godina radnog iskustva koji posjeduju dobro znanje stranih jezika i rada na računalu. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prima commerce d.o.o. traži montera (m/ž) u Šibeniku. Posao uključuje jednostavnu montažu tapeciranog i plastičnog namještaja te složene montaže kuhinja po mjeri i ugradbenih ormara. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021., a podatke za izvršenje iste pronađite na linku.Vodice dom gradnje d.o.o. zapošljava inženjera (m/ž) građevine. Mjesto rada su Vodice, a prijave su moguće do 24.12.2021. Kandidat će biti zadužen za projektiranje i crtanje svih građevinskih projekata. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Dom zdravlja Drniš zapošljava magistra (m/ž) medicinske biokemije ili spec. medicinske biokemije. Mjesto rada je Drniš. Prijave traju do 31.12.2021. Poslodavac je u mogućnosti osigurati samački smještaj za zaposlenika. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Aqua drive d.o.o. traži elektroinstalatera (m/ž) u Drnišu. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Poslodavac zapošljava 2 ranika s 2 godine radnog iskustva spremna na terenski rad. Prednost ostvaruju osobe s položenim majstorskim ispitom. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Kameni zid d.o.o. zapošljava inženjera (m/ž) građevine. Mjesto rada je Šibenik. Natječaj je otvoren do 15.01.2022. Glavno zaduženje kandidata bit će vođenje gradilišta. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Prosinac 2021 19:00
djelomob1.jpg