Prosinac 29, 2021 3737

U potrazi ste za poslom? Evo što se ovaj tjedan nudi u Vodicama i okolici

U potrazi ste za poslom? Evo što se ovaj tjedan nudi u Vodicama i okolici Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok za prijavu je 10.01.2022. Posao uključuje izdavanje lijekova na recepta i bez recepta, stručno savjetnovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Ceste Šibenik d.o.o. traži direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završeno fakultetsko obrazovanje i 5 godina radnog iskustva. Cijeli tekst natječaja i informacije za prijavu pronađite na linku.

Angelina Vodice d.o.o. zapošljava mornara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju od 15.01.2022. Posao uključuje komunikaciju s gostima, održavanje plovila u charter bazi u ACI Marini Vodice, check in/out te predaju plovila. Informacije potrebne za prijavu saznajte na linku.

Slavica hoteli d.o.o. zapošljavaju recepcionera (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika s 5 godina radnog iskustva koji posjeduju dobro znanje stranih jezika i rada na računalu. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Vrata Krke d.o.o. traže voditelja (m/ž) ugostiteljskog objekta u Lozovcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Posao uključuje obavljanje poslova konobara, planiranje i koordiniranje pravovremene nabave potrebene robe te vođenje brige o opotimalnim zalihama robe. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Kameni zid d.o.o. zapošljava inženjera (m/ž) građevine. Mjesto rada je Šibenik. Natječaj je otvoren do 15.01.2022. Glavno zaduženje kandidata bit će vođenje gradilišta. Kako se prijaviti saznajte na linku.Metal produkt d.o.o. traži inženjera (m/ž) strojarstva u Šibeniku. Prijaviti se možete do 23.01.2022. Posao uključuje odlazak na sastanke, pračenje radova na gradilištu, pripremu i izdavanje tehničke dokumentacije te analizu. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Marina Hramina d.o.o. zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Murter, a prijave traju do 20.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika za posluživanje hrane i pića gostima. Sve potrebne informacije za prijavu potražite ovdje.

Femme traži kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Rok za prijavu je 16.01.2022. Potrebna su 2 radnika koji će obavljati masažu, njegu lic i tijela, ugradnju noktiju, manikuru i pedikuru te ostale kozmetičarske poslove. Podatke za prijavu ponađite ovdje.

ZM – Montal d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž). Mjesta rada su Šibenik i Drniš, a prijave se zaprimaju do 13.01.2022. Natječaj je raspisan za zapošljavanje 10 radnika koji će izvršavati poslove popravljanja, servisiranja i održavanja industrijskih postrojenja. Kako se prijaviti saznjate na linku.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

 

djelomob1.jpg