Siječanj 26, 2022 835

Započele prijave: Aktivna Hrvatska i u desetoj jubilarnoj sezoni vježba s građanima Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodeći hrvatski sportsko – edukativno projekt Aktivna Hrvatska s početkom 2022. kreće u jubilarnu desetu sezonu u okolnostima kada je poruka o brizi za tjelesno zdravlje važnija nego ikada. Tjelovježba kojom jačamo imunitet više nije preporuka već imperativ.

Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirati Vodičane. Već tradicionalni trening na Trgu hrvatskih mučenika održat će se u subotu 28. svibnja u 18 sati pod vodstvom kineziologa Ivana Antunovića. Program će voditi Renata Sopek dok će uz Ivana trenirati i tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u kojem su Ana-Marija Galeković, Tina Živković te Karlo Kligl. Trening se održava u suradnji s Gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica. 

'Veselimo se ponovnom, jubilarnom dolasku u Vodice. Ove godine vjerujemo s daleko većim brojem vježbača. Pozivamo Vas da se već sad prijavite za trening za koji smo pripremili brojna iznenađenja!“ – izjavila je Renata Sopek. 

Vodičani će treningom još jednom primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno. Aktivna Hrvatska u desetoj jubilarnoj sezoni održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet, Mentalni trening i Definicija hrane.

Rizk Casino Bonus

''Imali smo sjajna prijašnja iskustva s građanima Vodica. Ove godine se vračamo u jubilarnoj 10 sezoni te smo za ovo ljeto pripremili poseban novi trening za koji vjerujemo da će se svidjeti svim generacijama.“– najavio je trening Ivan Antunović. 

Partneri projekta su: GRAWE osiguranje, Rajska Rajčice, Allegrosan, PIK Vrbovec, Jutarnji list, Gloria, TZ Dubrovnik, Falkensteiner Resort Punta Skala Valamar hoteli Dubrovnik.

Na trening se možete prijaviti na: www.aktivnahrvatska.hr

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg