Siječanj 29, 2022 2669

Na inicijativu Savjeta mladih Grada Vodica

Kreću besplatne pripreme za državnu maturu, evo kako se možete prijaviti

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Savjet mladih Grada Vodica obavještava da njihova inicijativa o provođenju besplatnih priprema za državnu mature napokon kreće u realizaciju.

- Pripreme su besplatne i odnose se na maturante, žitelje našeg grada Vodica i pripadajućih okolnih mjesta (naselje Srima, dva otočna naselja na Prviću – Šepurina i Luka te mjesta Grabovci, Gaćelezi, Čista Velika i Čista Mala), poručili su iz Savjeta mladih Grada Vodica.

Kao dokaz o prebivalištu, u obrascu, morate učitati i presliku osobne iskaznice ili potvrdu izdanu od strane MUP-a u bilo kojem formatu pdf, jpg, itd.

- S pripremama krećemo krajem veljače/početkom ožujka, a održavati će se sukladno dogovoru s nastavnicima izvođačima, odnosno vikendom i/ili tijekom tjedna u večernjim satima iza 20.00h. Možete odabrati želite li slušati pripreme na A ili B razini iz tri glavna predmeta - hrvatskog jezika, engleskog jezika i matematike. Sve detaljnije informacije o samom početku te mjestu i terminima održavanja priprema objaviti ćemo nakon završetka prijava.

Prijave su moguće do nedjelje 6. veljače 2022. godine.

U nastavku se nalazi link s obrascem prijave: 
Link obrasca - https://forms.gle/49jFvZRDUPDXaYkX7 

Molimo da popunite sve tražene podatke.

U slučaju bilo kakvih eventualnih poteškoća s prijavom ili dodatnih pitanja možete ih kontaktirati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox Facebook stranice Savjet Mladih Grada Vodica.

djelomob1.jpg