Veljača 21, 2022 1833

TZ Vodice i IQM team vas pozivaju na novu edukaciju srijedom, gost panela je Đuro Tomljenović

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

TZ Vodice i IQM team vas poziva da im se pridružite na sljedećoj edukaciji Srijedom u 17, u srijedu 23. veljače u 17 sati, koju posvećuju svjetskim trendovima te položaju Hrvatske u aktualnom trenutku svijetskog turizma. 

Gost panela je Đuro Tomljenović koji će nam dati svoje viđenje hrvatskog turizma u usporedbi s primjerima iz svijeta. Bit će svakako zanimljivo čuti mišljenje čovjeka koji se bori za održivi hrvatski turizam i promišlja o razvoju turizma usmjerenog na stanovnika svake turisitčke destinacije.

Đuro Tomljenović glavni je urednik turističkog news portala Turizmoteka. Radeći na Hrvatskoj radioteleviziji bio je urednik brojnih emisija o gospodarstvu  i turizmu, poput Turističke klase. Iskusni je novinar koji je pokrenuo i više od 19 godina vodio Poslovni klub, za koji je dobio godišnju nagradu Hrvatskog novinarskog društva „Marija Jurić Zagorka“.

U 40 godina rada na HTV-u bio je jedan od najrelevantnijih imena u hrvatskom poslovnom novinarstvu. Godine 1998. dobiva Godišnju nagradu Ministarstva turizma “Anton Štifanić“, a 1999. za zasluge u preobražaju turističkih mjesta kroz akciju "Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku", koju je osmislio i pokrenuo, dobio je najveće državno priznanje u gospodarstvu "Red Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića".
Pridružite im se u srijedu na Zoomu! ?
Poveznica za predavanje ?

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_TYgn0HSiRtWZvuwe6vDxLQ

djelomob1.jpg