Ožujak 09, 2022 2281

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada Vodica i okolice

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada Vodica i okolice Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Kadus d.o.o. traži Kuhara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je otok Murter. Prijave se zaprimaju do 15.03.2022. Poslodavac kuharu nudi plaću u iznosu 12000kn, a pomoćnom kuharu 9000kn. Od kandidata se traži minimalno 3 godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju ovdje.

Era-commerce d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) u Šibeniku. Rok za prijavu je 31.03.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika za rad na neodređeno. Posao uključuje dostavu robe. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Keys of cottage j.d.o.o. zapošljava Radnika u palačinkarnici (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. Poslodavac radniku koji će pripremati palačinke nudi posao na neodređeno. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

AS-EKO d.o.o. traži Veterinara (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 19.03.2022.Posao uključuje rad u veterinarskoj ambulanti i skloništu za napuštene životinje. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.Talentixx Adria zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Šibeniku. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i njemačkog jezika te prodajno iskustvo i tehničko razumijevanje u području građevniskih elemenata. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Plodine d.d. traže Poslovođu – voditelja smjene (m/ž) u Pirovcu. Rok za prijavu je 15.03.2022. Djelatnik će rukovoditi cjelokupnim procesom rada supermarketa. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

djelomob1.jpg