Travanj 26, 2022 422

Nizom aktivnosti i događanja u četvrtak obilježavamo Dan planeta zemlje

Nizom aktivnosti i događanja u četvrtak obilježavamo Dan planeta zemlje Pixabay/ILustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dana 22. travnja 2022. godine obilježen je međunarodni Dan planeta Zemlje. Kako su bili loši vremenski uvjeti, LAG "More 249" je obilježavanje Dana planeta Zemlje odgodio za četvrtak, 28. travnja 2022. g.

- Naše aktivnosti odvijat će se u popodnevnim satima, a bit će usmjerene na poruke na koji način možemo smanjiti ekološki otisak: kupnjom proizvoda lokalnih proizvođača, recikliranjem, racionalnom kupnjom, bicikliranjem i hodanjem.

Na Trgu hrvatskih mučenika u popodnevnim satima bit će izloženi likovni radovi djece iz OŠ "Čista Velika" i OŠ Vodice, a na temu "Planeta Zemlja - kako je vidimo i kako možemo djelovati", dok će na štandovima biti izloženi proizvodi nekoliko lokalnih proizvođača. Uz suradnju s BBK Orlov krug, djeca i roditelji moći će napraviti rekreativni đir po Vodicama, a kao dodatna aktivnost bit će postavljen i poligon za djecu te ovim putem pozivamo djecu i roditelje da se pridruže vožnji bicikli s početkom od 17:00 sati. Zaposlenici LAG-a će dijeliti letke s kratkim porukama što svaki pojedinac može napraviti kako bi pridonio smanjenju otpada, ali i održivom razvoju. Građanima koji donesu 5 plastičnih boca zauzvrat ćemo pokloniti platnenu vrećicu.

Ovim putem podsjećamo i na prikupljanje plastičnih čepova u humanitarne svrhe, a koje možete donijeti na samo mjesto događanja.

Rizk Casino Bonus

Pozivamo zainteresirane građane da nam se pridruže obilježavanju Dana planete Zemlje s porukom "Ne, neću vrećicu" i educirajmo se jer za spas naše planete Zemlje trebali smo djelovati već jučer. - poručili su iz LAG-a More 249

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg