Svibanj 31, 2022 1203

Dani otvorenih vrata Inkluzije Šibenik u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dani otvorenih vrata Inkluzije Šibenik održat će se 2. lipnja 2022. (četvrtak) od 16:30 do 18:00 sati u Gradskoj knjižnici Vodice (Obala Vladimira Nazora 4).

Ovim putem zainteresirani građani moći će se dodatno upoznati s radom udruge, projektom „Odluči i kreni“ i sudjelovanje na interaktivnoj radionici „Motivacija – ključ za postizanje uspjeha“.

Inkluzija Šibenik već dugi niz godina djeluje na području grada Vodica provedbom programa socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom i pružanjem socijalnih usluga, a prošle godine dio projektnog tima preselio se u Vodice i aktivno djeluju na tom području. Stoga smo ove godine odlučili organizirati Dane otvorenih vrata u Vodicama.

- Zainteresirani građani moći će se upoznati s radom naše udruge, socijalnim uslugama koje pružamo, ali i dijelom udruge koji se odnosi na projektne aktivnosti, usmjerene povećanju konkurentnosti na tržištu rada. Projektni tim održati će kratku prezentaciju projekta Odluči i kreni (UP.01.2.0.04.0007) putem koje će javnost moći upoznati s uvjetima i mogućnostima sudjelovanja u projektu, a mentorica na projektu prezentirat će individualni rad mentoriranja i savjetovanja. Nakon toga održat će se interaktivna radionica „Motivacija – ključ za postizanje uspjeha“. Putem interaktivne radionice sudionici će se upoznati s pojmom motivacije i njenom ključnom ulogom u postizanju životnih ciljeva. Interaktivnim vježbama prilagođenim svim dobnim skupinama sudionici će imati mogućnost upoznati se sa samim procesom motivacije, naučiti kako se motivacijski osnažiti i postaviti ciljeve te nadići barijere koje nam trenutačno stoje na putu do uspjeha.

Rizk Casino Bonus

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obratiti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 022 312 171.

djelomob1.jpg