Srpanj 22, 2022 1646

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice organizira edukaciju Junior spasilac za učenike sedmih razreda osnovne škole

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice organizira edukaciju Junior spasilac za učenike sedmih razreda osnovne škole koja će se održavati u Vodicama od 09.08.2022 do 11.08.2022.

Tečaj je namijenjen osposobljavanju mladih kako bismo utjecali na prevenciju nesreća vezanih uz vodu/more, obuhvaća teorijski dio edukacije i praktični dio koji će se održati na gradskoj plaži u Vodicama.

Edukativni dio se sastoji od instrukcija spašavanja u vodi (tijekom spasilačkog obučavanja polaznici bi trebali uspješno savladati vještine u vodi poput plivanja, ronjenja, skokova, tehnika spašavanja i samospašavanja, zatim vještine koje budući spasioci moraju poznavati izvan vode kao što su komunikacija s radiostanicama, ručni signali i međunarodna abeceda) te pružanja prve pomoći.

S djecom rade licencirani instruktori spasilačke službe te liječnik, za sudjelovanje na edukaciji potrebna je prijava, dobra volja, ručnik i kupaći kostim, osigurani su svi radni materijali, užina, osvježenje i ručak i puno smijeha i zabave.

Rizk Casino Bonus

Sve zainteresirane učenike i roditelje molimo da se prijave na mail Crvenog križa Vodice Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 095 822 5658 Sami.

Danas na Svjetski dan prevencije od utapanja ponavljamo kako se svatko može utopiti, ali nitko ne bi trebao. Samo prevencijom i edukacijom od mladih dana možemo djelovati na vrijeme.

djelomob1.jpg