Kolovoz 17, 2022 2146

Obavijest Gradskog poduzeća roditeljima djece koja pohađaju osnovnu školu u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Iz Gradskog poduzeća Vodice obavještavaju sve roditelje (skrbnike) zainteresirane za komunalni linijski prijevoz na relaciji  Srima-Lovetovo -Stablinac -Zatonska ulica-Osnovna škola Vodice u oba smjera (nastavno: linija) da u sjedištu društva Obala Juričev Ive Cota 10 podnesu potrebne Zahtjeve u svrhu ostvarivanja istog.

Radi bržeg rješavanja pojedinog zahtjeva ( da se izbjegne popunjavanje na licu mjesta ) zahtjevi se mogu preuzeti sa stranica društva, popuniti te s ogovarajućim prilozima predati u sjedište društva  u predviđenom roku.

Link na kojem možete preuzeti zahtjev: https://www.parking-vodice.com/zahtjevi/

VAŽNA NAPOMENA: MJESEČNE PUTNE KARTE ĆE SE IZDAVATI 01. I 02.09.2022. GODINE NAKON ŠTO BUDE OBJAVLJEN KONAČNI POPIS DJECE KOJA SU OSTVARILA PRAVO NA MJESEČNU PUTNU KARTU.

OVIM PUTEM MOLIMO RODITELJE DJECE KOJA OSTVARE PRAVO NA MJESEČNU PUTNU KARTU DA SE PRIDRŽAVAJU OVOG ROKA ZA IZDAVANJE KARTE KAKO DIJETE NEBI IZGUBILO TO PRAVO I NA NJEGOVO MJESTO DOŠAO SLJEDEĆI S POPISA.

POČETAK VAŽENJA MJESEČNE PUTNE KARTE ĆE BITI OD PRVOG DANA ŠKOLE 05.09.2022.

Roditelji djece koja ostvaruju pravo na sufinanciranje komercijalne karte u iznosu od 50% utvrđene cijene uz Zahtjev za sufinanciranje dužni su priložiti potvrdu Osnovne škole Vodice i uvjerenje o prebivalištu.

Kriteriji za ostvarivanje prava sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica su:

-da učenik ima prebivalište na području koje obuhvaća ulice Lovetovo i naselja Srima, te da pohađa Osnovnu školu Vodice, ili

– da učenik ima prebivalište na području Grada Vodica te da se radi o učeniku od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Vodice.

Roditelji djece koja ne ostvaruju pravo na sufinanciranje temeljem Odluke Grada Vodica u obvezi su podnošenja Zahtjeva za izdavanje mjesečne putne karte u sjedištu društva bez obveze prilaganja prethodno navedenih potvrda.U svrhu izdavanja mjesečne putne karte za učenike koji nemaju izrađen pokaz na temelju prethodnih godina potrebno je dostaviti fotografiju učenika 30x35mm.

Roditelji dvoje i više djece u svojstvu  korisnika prijevoza, koji ne udovoljavaju kriterijima sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica ostvaruju popust u visini 50% cijene komercijalne karte odobren od strane Gradskog poduzeća d.o.o.

Zahtjevi se zaprimaju od ponedjeljka 22. 08. 2022. godine  zaključno do  utorka  30. kolovoza 2022. godine., a konačan popis djece koja su ostvarila pravo na mjesečnu putnu kartu biti će objavljen u srijedu 31. kolovoza 2022. na web stranicama Gradskog Poduzeća d.o.o. – www.parking-vodice.com

Naknadno podneseni zahtjevi neće se razmatrati.

U slučaju da broj podnesenih zahtjeva premaši broj maksimalnog broja dozvoljenih sjedećih mjesta u autobusima kojima će se obavljati prijevoz  prednost će ostvariti podnositelj koji je ranijeg nadnevka  podnio Zahtjev.

Gradsko poduzeće d.o.o. Vodice

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Kolovoz 2022 13:20
djelomob1.jpg