Kolovoz 20, 2022 6196

Otvoreno pismo urednika portala Infovodice "dežurnim moralistima"

Otvoreno pismo urednika portala Infovodice "dežurnim moralistima" Unsplash / Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(12 glasova)

Proteklih godina pa i više svjedoci smo reklamiranja nastupa pjevača iz nama istočne susjedne zemlje po jumbo plakatima, radio postajama, portalima, novinama. Isti oni svojim nastupima pune razne klubove, arene, stadione. I u tome ne vidim ništa sporno. Koliko znam nisu kriminalci, lopovi, za svoje nastupe pretpostavljam imaju dozvolu, plaćaju porez.

I sam sam poslušao nekoliko skladbi istih izvođača i ne vidim neku razliku od nekih hrvatskih pjevača zabavljača u kojima prevladava istočnjački melos.

Jedino što me smeta je buka iz tih klubova, ali to je posebna tema za razgovor.

Problem je nastao kad se ti isti pjevači reklamiraju na mom portalu. Komentari na tim objavama su doslovno gnjusni. Od blažih sramite se, prodane duše do onih gdje mi jebu sve žensko u obitelji. Iskreno bilo mi je teško gledati moju bolesnu ženu kad čita takve komentare.

Pa evo ovim putem upućujem par pitanja tim "dežurnim moralistima."

Kad bi vam razne Milice, Jovice, Afrike došle u vaš apartman i za to vam dobro platili u dragim eurima, biste li ih odbili? Pa normalno da ne biste.

Kad biste čuli da vam gosti u apartmanima slušaju cajke, biste li ih potjerali? Pa normalo da ne bi. Uostalom ako bi to učinili, brzo bi vam pala ocjena na Bookingu.

Kad bi vam iste te Milice, Jovice….došle u vaš dućan, štand, caffe bar, restoran biste li ih odbili poslužiti? Pa naravno da ne bi, u suprotnom bi vas proglasili šovinistima.

E sad kad bi ja vama rekao zašto ste uzeli novce od njih, sramite se, kako bi vi reagirali?.

A sad malo o mom privatnom portalu. Namjerno sam napisao privatnom jer mnogi misle da je javan, pa određuju i govore što i o čemu bi trebao pisati.Dakle. Prije 12 godina sam pokrenuo ovaj portal smatrajući da naše misto zaslužuje jedan prostor na internetu. Prvih četiri godine radio sam bez kune dobiti, ulažeći svoje vrijeme, trud i novac. Ni dan danas nije bajno, jer da se portali isplate, Vodice bi ih imale na desetke, a ne jedan.

Iako trpimo uvrede tipa dnovinari, crvi, HDZ plaćenici, plandemijski promotori, koliko vas plaćaju za objave itd mi da dalje nastojimo osigurati kvalitetan i vlastiti sadržaj kako Vodice ne bi ostale u medijskom informativnom mraku.

Namjerno sam napisao vlastiti sadržaj, jer danas nije problem kopirati sadržaj s drugih portala i tako nabijati klikove, a sadržaja (video, tekstualnog i foto) u vlastitoj produkciji imamo stvarno podosta.

I sad umjesto da kod plaćenih objava čitam komentare: Vidi ima nešto reklama, super, moći će nam i dalje donositi lipe priče o našim mještanima, sportskim uspjesima, najaviti događanja i preniti neki događaj kojem nismo bili u mogućnosti prisustvovati, vidim komentare: jebem vam sve žensko u obitelji.

Da skratim, ukoliko vam bilo kakve reklame koje se objavljuju na portalu ne odgovaraju, ne otvarajte ih, preskočite ih. Ukoliko ih budete neprimjereno komentirali, izbrisat ću ih, a osobu koja je to napisala banirati.

Petar Grgurev, urednik portala
Hvala na razumijevanju.

Poslijednja izmjena dana Subota, 20 Kolovoz 2022 14:03
djelomob1.jpg