Rujan 26, 2022 528

Likovna udruga More i ove godine nudi program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Likovna udruga "More" svake godine nudi građanima Vodica, a i šire, kvalitetan i nadasve zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste: djecu, mladež i odrasle. Program radionica započinje i traje u skladu sa školskom godinom, a održava se u lijepom i sunčanom prostoru na drugom katu iznad drogerije Muller, na adresi Obala Juričev Ive Cota 10.

 

Naši ciljevi u radu likovnih radionica su učenje i savladavanje brojnih likovnih tehnika i vještina, razvijanje originalnosti i kreativnih sposobnosti u rješavanju različitih zadataka i motiva, te usvajanje estetskih vrijednosti domaće i svjetske kulturne baštine.

Poticajna i vesela radna atmosfera na radionicama omogućuje lakši i brži razvoj fine motorike najmlađih, mladež se priprema za upise na umjetničke škole i strukovne fakultete, a odraslima ponovo vraćamo samopouzdanje u vlastite kreativne sposobnosti na inventivnim hobby art radionicama.

Materijali i oprema za rad su polaznicima osigurani! Raznovrsnim temama pratimo godišnje cikluse i obilježavamo blagdane, a likovne uratke polaznika ponosno predstavljamo na skupnim izložbama Udruge za Božić i Dan Grada Vodica.

Raduje nas što možemo podijeliti s vama svoje znanje i iskustvo. Veseli nas ponovni susret s vama.

Voditeljice radionica: Marija Ivanda i Manuela Srdarev.

Letak u pdf formatu preuzmite OVDJE

lumore1.jpg

lumore2.jpg

 

 

 

upisi98.jpg

upisi_38.jpg

upisi_slike.jpg

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Rujan 2022 11:50
djelomob1.jpg