Prosinac 28, 2022 2196

Tražite posao? Ovdje se baš možda krije prilika za vas, donosimo najnoviju ponudu poslova u Vodicama i okolici

Tražite posao? Ovdje se baš možda krije prilika za vas, donosimo najnoviju ponudu poslova u Vodicama i okolici Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!     

Nattoni International zapošljava Voditelja regije Dalmacija (m/ž) u Zadru, Splitu ili Šibeniku. Poslodavac nudi početnu neto plaću od 13.000 do 15.000 kn, računalo, mobili telefon, službeno vozilo i poslovnu karticu te mnogo drugih pogodnosti. Prijavite se na linku do 5.1.2023.

ZU Ljekarne Silvija Sarić zapošljavaju Magistra farmacije (m/ž) u Kninu. Poslodavac nudi plaćene putne troškove ili smještaj po dogovoru te mjesečnu plaću od 11.000 do 13.000 kn. Prijavite se putem linka do 17.1.2023.

Aluflexpack Novi (m/ž) zapošljava Elektroničara (m/ž) u Drnišu. Poslodavac nudi dugoročne izazove, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao te konkurentnu plaću. Prijavite se do 11.1.2023. klikom na link.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Šibeniku u ime svog klijenta, Hrvatski Telekom d.d.  Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse na plaću, rad u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji, odličnu radnu atmosferu te mogućnost stručnog i osobnog usavršavanja. Prijavite se do 9.1.2023., a više informacija je dostupno na linku.

Studenac d.o.o. u potrazi je za Prodavačem / Blagajnikom (m/ž) na više lokacija. Poslodavac Vam nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i smještaja, te mogućnost stalnog zaposlenja. Više informacija provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 20.1.2023.

Globalna Hrana d.o.o., poznatiji kao McDonald's, zapošljavaju Radnika / Radnicu u restoranu u Zadru. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, te dodatnu edukaciju u restoranu koja ulazi u plaćeno radno vrijeme. Prijave se zaprimaju putem linka do 4.1.2023.

Matrica održivog razvoja i socijalnih inovacija zapošljava Radnicu za potporu i podršku starijim i / ili nemoćnim osobama u Šibeniku. Svi detalji dostupni su klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju do 2.1.2023.Arch idea d.o.o. zapošljava Projektanta / Projektanticu u Šibeniku. Potrebno je napredno poznavanje rada u programu AutoCAD, a prethodno radno iskustvo nije uvjet. Više informacija dostupno je klikom na link, a prijaviti se možete do 4.1.2023.

Palace Real Estate d.o.o. zapošljava Keramičara / Keramičarku u Šibeniku. Potrebno je imati prethodno radno iskustvo od barem 2 godine, a sve detalje oglasa provjerite na linku. Prijave se zaprimaju do 23.1.2023.

Dječji vrtić „Sunce“ u Rogoznici zapošljava Odgojitelja / Odgojiteljicu djece rane i predškolske dobi. Natječaj je otvoren do 30.12.2023., a sve uvjete za prijavu možete provjeriti klikom na link ovdje.

 

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

djelomob1.jpg