Rujan 26, 2014 2936

Humanitarni koncert "POMAŽEMO ZAJEDNO ANTI LEDENKU" održat će se u Čistoj Velikoj 08. listopada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarni koncert "POMAŽEMO ZAJEDNO ANTI LEDENKU" koji boluje od neizlječive Kronove bolesti i Celijakije održat će se u Čistoj Velikoj 08. listopada 2014. u tamošnjoj sportskoj dvorani.

Uz popularne voditelje Sammira Mile i Ave Karabatić, nastupit će: Ivo Amulić, Alen Slavica, Djoni Gitara, Marko Ledenko, Band Bingo – Split, Band Bolero - Šibenik, Band Dišpet - Šibenik, Band Zaratino - Zadar, Band Banana - Zadar, Klapa Pergular - Šibenik, Klapa Bunari - Vodice, Klapa Romansa. Cijena ulaznice za koncert bit će 30 kn a organizator koncerta je Udruga Pravi Kontakt iz Šibenika koja ima dugogodišnje iskustvo u humanitarnom radu.

-Postojimo od 09. prosinca 2011. a do sada smo organizirali 3 humanitarna koncerta, prvi 2012. god. za četverogodišnjeg dječaka Ivana Klisovića koji boluje od karcinoma, drugi 2013. godine za 18. godišnju Mateu Laštro koja boluje od cistične fibroze, treći 2014 . godine u mjesecu ožujku za šibenske beskućnike i sad ovaj četvrti humanitarni koncert za Antu Ledenka koji boluje od Kronove bolesti i Celijakije – kazali su nam iz Udruge Pravi Kontakt iz Šibenika koji su pored ovih humanitarnih koncerta organizirali još mnogo tehno house party-a, gitarijada i drugih manifestacija koje su sve bile humanitarnog karaktera, a jako dobro surađuju sa Šibenskim crvenim križom i Caritasom.

Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Rujan 2014 09:12
djelomob1.jpg