Siječanj 15, 2023 480

Vodiške mažoretkinje pozivaju na upise novih članica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon male zimske pauze počeli smo sa našim redovnim treninzima i pripremama za nadolazeće manifestacije i natjecanja, te upisima novih članica u sve dobne skupine, kao i upisima svih cura koje se žele ponovno baviti mažoret plesom.

Pozivamo sve djevojčice i dječake u dobi od 4 do 24 godine koje se žele zabaviti, družiti, naučiti nešto novo, putovati, nastupati, natjecati se i osvajati medalje, ili samo družiti se, vježbati i nastupati bez odlazaka na natjecanja, neka dođu na naše treninge i upoznaju se sa nama.

Vodiške mažoretkinje kao Prve mažoretkinje grada Vodica aktivno djeluju već više od 23 godine i kroz Udrugu je prošlo nekoliko stotina djevojčica od kojih su neke sad već mame i čije curice sada treniraju sa nama mažoret i tako nastavljaju tradiciju. Sve naše članice su vrlo aktivne u radu Udruge, u nastupima i natjecanjima, a redovno se sa svih natjecanja vraćaju sa velikim brojem osvojenih priznanja, medalja i pehara.
Isto tako stalno organiziramo razne manifestacije na području Grada Vodica kao i aktivno sudjelujemo u svim manifestacijama drugih organizatora na području Grada Vodica i cijele županije.

Naši treninzi se odvijaju u OŠ Vodice tri puta tjedno ponedjeljak, srijeda i petak od 18.30 do 21.30, odvojeno po dobnim skupinama sa licenciranim trenerima i instruktorima, a naši najmlađi imaju svoj termin u iste dane od 17.00 do 18.00 u prostoriji Pučkog učilišta.

Svi zainteresirani mogu doći na sve naše treninge ili se javiti našim trenericama na 098/714425 Antonija, 099/8438490 Iris, 098/707327 Marija i 091/5781040 Ines, a mogu pogledati i naše objave, slike i događanja na našim facebook i instagram stranicama.

Veselimo se vašim dolascima i svakoj novoj članici, vidimo se !!

djelomob1.jpg