Veljača 21, 2023 1209

Savjet mladih Grada Vodica i ove godine kreće s provođenjem besplatnih priprema za državnu mature

Savjet mladih Grada Vodica i ove godine kreće s provođenjem besplatnih priprema za državnu mature Pixabay/ Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Savjet mladih Grada Vodica s veseljem obavještava drage maturante da i ove godine kreću s provođenjem besplatnih priprema za državnu mature. Ovaj put u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Vodice. Pripreme su besplatne i odnose se na maturante, žitelje grada Vodica i pripadajućih okolnih mjesta (naselje Srima, dva otočna naselja na Prviću – Šepurina i Luka te mjesta Grabovci, Gaćelezi, Čista Velika i Čista Mala).

U nastavku se nalazi link s obrascem prijave te mole da se popune svi traženi podatci. Kao dokaz o prebivalištu, u obrascu, potrebno je učitati presliku osobne iskaznice ili potvrdu izdanu od strane MUP-a u bilo kojem formatu pdf, jpg, i sl.

Link obrasca - https://forms.gle/qmJZUmsFN6ZmrUE27

S pripremama se kreće 4. ožujka, te će se pripreme održavati svake subote u jutarnjim terminima na adresi Obala Vladimira Nazora bb (Stara škola – desni ulaz). Pripreme će se održavati iz tri glavna predmeta – hrvatski jezik, matematika te engleski jezik. U obrascu se može odabrati željena razina pojedinog predmeta. Sve detaljnije informacije o terminima održavanja priprema Savjet mladih Grada Vodica objaviti će nakon završetka prijava. Prijave su moguće do nedjelje 26. veljače 2023. godine.

U slučaju bilo kakvih eventualnih poteškoća s prijavom ili dodatnih pitanja možete ih kontaktirati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox Facebook stranice Savjet Mladih Grada Vodica.

 

djelomob1.jpg