Svibanj 03, 2023 950

Raznoliki poslovi u vašoj blizini - Prijavite se sada

Raznoliki poslovi u vašoj blizini - Prijavite se sada Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Želite brzo i lako pronaći posao s kojim ćete biti zadovoljni? Pomoći će vam posao.hr!

Gi Group Staffing Solutions u potrazi su za više kandidata za poziciju Prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesta rada uključuju: Rijeka, Velika Gorica, Krk, Šibenik, Zadar, Dubrovnik. Prijave traju do 24.05.2023. Traži se motivirana osoba s dobrim komunikacijskim vještinama za rad u telekomunikacijama. Prijaviti se možete putem linka.

Colas Hrvatska d.d. traži Građevinskog radnika - asfaltera (m/ž). Rok za prijavu je 12.05.2032, a mjesta rada uključuje cijelu Hrvatsku. Potrebna je motivirana i ambiciozna osoba koja ima želju razvijati se u internacionalnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Impol – TLM d.o.o. zapošljava radnika na poziciji: Procesni tehnolog/inja, Održavatelj/ica dizalica, Metalurški radnik/ca, Održavatelj/ica 2 – elektro i Održavatelj/ica 2 - strojno. Mjesto rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 08.05.2023. Poslodavac nudi stalni radni odnos i puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Skladištara (m/ž) na mjestu rada Drniš. Poslodavac nudi stabilan posao i konkurentnu plaću te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja. Prijavite se do 11.05.2023. putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Šibenik te prijave traju do 10.05.2023. Traži se savjesna osoba koja će izdavati listiće i vršiti isplate dobitaka za igrače. Prijaviti se možete putem linka.

Hotel Nikola / Residence grupa traži Konobara (m/ž), Sobar/icu (m/ž) i Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Natječaj je otvoren do 14.06.2023., a mjesto rada je Vodice. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Stalnog i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Traže se motivirane i komunikativne osobe za posluživanje kupaca i pripremanje hrane, a zauzvrat se nudi plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Prijave se zaprimaju do 18.05.2023. prijaviti se možete putem linka.

P.T.O. Matković traži Prodavača u suvenirnici (m/ž). Potrebna je osoba vedrog duha koja voli kontakt s kupcima. Mjesto rada je Primošten, a prijaviti se možete do 10.05.2023. putem linka.

Cantabile d.o.o. zapošljava na poziciju Prodavač telekomunikacijskih usluga (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Poslodavac Vam omogućuje redovita primanja, fiksno radno vrijeme, rad s modernom tehnologijom i ugovor o radu. Prijaviti se možete na linku do 31.05.2023.

Pevex zapošljava na poziciju Skladištar – viličar (m/ž). Lokacija rada je Šibenik. Poslodavac Pevex Vam osigurava djelomičnu naknadu za prijevoz, uhodavanje u posao, ugodnu radnu atmosferu i kvalitetnu suradnju. Prijaviti se možete na link.  Rok za prijavu je 08.05.2023.

Posjetite naš portal kako biste vidjeli još mnoge druge ponude!

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Svibanj 2023 23:06
djelomob1.jpg