Svibanj 17, 2023 348

Pronađite svoju sljedeću karijeru: top 10 poslova tjedna

Pronađite svoju sljedeću karijeru: top 10 poslova tjedna Pixabay/ILustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

Gi Group Staffing Solutions traži osobu za poziciju Prodajni savjetnik (m/ž) u Rijeci, Zadru, Splitu i Šibeniku. Poslodavac nudi mentora za uvođenje u posao, bonuse na temelju poslovnih ostvarenja te mogućnost napredovanja unutar kompanije. Prijavite se do 24.05.2023. putem linka.

My SeaTime Yahtcharter d.o.o. traži Brodskog mehaničara (m/ž). Poslodavac nudi plaćene putne troškove i početnu plaću od 1327€ neto. Mjesto rada je Splitsko-dalmatinska županija. Prijave traju do 04.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž) u Istri i izvoznim tržištima. Potrebna je fleksibilna, komunikativna i proaktivna osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata. Poslodavac nudi službeni automobil za službenu i privatnu upotrebu te paket beneficija. Prijavite se do 25.05.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik (m/ž). Natječaj je otvoren do 24.05.2023., a mjesto rada uključuje Rijeku, Zadar, Split i Šibenik. Traži se kandidat koji odlično poznaje rad na računalu te koji ima prijateljsku otvorenost za rad s ljudima. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Hotel Nikola / Residence grupa traži Konobara (m/ž) s rokom prijave 14.06.2023. te Sobar/icu (m/ž) i Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) s rokom prijave 30.05.2023. Mjesto rada je Vodice. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava Montera / Servisera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska. Poslodavac nudi stimulativnu plaću uz dodatke te mogućnosti napredovanja i osobnog rasta. Prijave se zaprimaju do popune pozicije, a prijaviti se možete putem linka.

DJELO VODICE d.o.o. traži Prodavača (m/ž) u veleprodaji i maloprodaji. Radi se o poslu na određeno i punom radnom vremenu. Radno iskustvo nije važno. Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

ZARA obrt za trgovinu vl. Tereza Domgjoni zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) u Šibeniku. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom. Prijave se zaprimaju do 12.06.2023. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

PEVEX d.d. traži Skladištara - vozača (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. U opisu posla je sudjelovanje u utovaru i istovaru robe te briga o dostavama i povratima uz popratnu dokumentaciju. Možete se prijaviti do 22.05.2023. putem brze prijave.

 

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

djelomob1.jpg