Svibanj 19, 2023 593

Tri mjesta za vježbenike u Policijskoj postaji Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Policijska uprava Šibensko-kninska raspisala je javni natječaj za neodređeno zaposlenje triju vježbenika u Policijskoj postaji Vodice. Pozicija na koju se traže kandidati/kinje je upravni referent, a zahtijeva se završena srednja stručna sprema, gimnazija ili srednja strukovna škola.

Za prijavu na natječaj, osim posebnih uvjeta, kandidati/kinje trebaju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu, kako je navedeno u članku 48. Zakona o državnim službenicima. Također, neće biti primljene osobe čiji prijam bi bio u suprotnosti sa člankom 49. Zakona o državnim službenicima.

Vježbeničko mjesto otvoreno je za osobe koje su završile određeno obrazovanje i struku, bez radnog iskustva u traženoj stručnoj spremi, ili s iskustvom kraćim od vremena propisanog za vježbenički staž. Primljeni vježbenik obvezan je odraditi probni rad (vježbenički staž) od 12 mjeseci. Osim toga, vježbenik je dužan položiti državni ispit odgovarajuće razine za radno mjesto na kojem je raspoređen, i to najkasnije u roku od godinu dana od početka rada. Mogućnost polaganja državnog ispita postoji najranije dva mjeseca prije isteka probnog rada.

Za više detalja o natječaju, molimo vas da posjetite POVEZNICU.

djelomob1.jpg