Svibanj 25, 2023 371

Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju ljetni intenzivni tečaj

Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju ljetni intenzivni tečaj Pixabay / ILustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Kulturnom centru Vodice, dana 22. lipnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati, pokreće se godišnji program namijenjen ljubiteljima glazbe svih uzrasta - Ljetni intenzivni tečaj za gitaru, bass gitaru, synthesizere i bubnjeve. Organizatori ovog događaja su Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice.

Kroz intenzivni tečaj, koji traje dva mjeseca s tempom od dva puta tjedno po 90 minuta, polaznici će imati priliku usvojiti ili produbiti svoje znanje sviranja odabranog instrumenta. Program uključuje solfeggio i učenje sviranja skladbi modernog i klasičnog karaktera, s dodatnim naglaskom na pripremu i održavanje javnog sata - završnog koncerta koji predstavlja krunu učenja.

Tečaj je otvoren za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno iskustvo. Tako su dobrodošli i početnici željni stjecanja novih vještina, ali i iskusniji svirači koji žele usavršiti svoje znanje i vještine. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, a može se održavati u grupama ili individualno, ovisno o dogovoru.

Vrijedno je napomenuti da je program odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, što potvrđuje njegovu kvalitetu i standard.

Za sve dodatne informacije i upise, molimo da se obratite sljedećim osobama:

  • Za gitaru, bass i synthesizer obratite se Juraju Birinu na broj 098 1897 665 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
  • Za bubnjeve, obratite se Borni Jonjiću na broj 099 401 0254 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ne propustite ovu sjajnu priliku da unaprijedite svoje glazbene vještine ovog ljeta!

djelomob1.jpg