Svibanj 31, 2023 2669

Defile, druženje i rock koncert: Moto klub Okit slavi 25. moto vikend

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Već četvrt stoljeća, Moto klub Okit iz Vodica organizira prepoznatljiv moto vikend, manifestaciju koju s veseljem iščekuju motoristi iz Hrvatske, ali i šire. Na ovu popularnu manifestaciju, svake godine dolaze ljubitelji dvokotača ne samo iz Hrvatske, već i iz okolnih država.

Ovog petka, 2. lipnja, očekuje ih novo okupljanje. Kao uvod u moto vikend, Poljana i riva su okićene zastavama kluba, koje ponosno vijore kao simbol dobrodošlice svim posjetiteljima.

Susret motorista započinje u petak okupljanjem, a nastavlja se tijekom subote različitim aktivnostima. Program obuhvaća druženje, moto igre koje će se odvijati na terenu moto kluba Okit, a tu je i tradicionalni defile motorista.

Defile ove godine ima zanimljivu rutu koja prolazi kroz Zaton, preko Šibenskog mosta do Srime te naposljetku završava u Vodicama na rivi. U Vodicama će motoriste i ostale posjetitelje dočekati Perlice u narodnoj nošnji koje će posluživati domaće delicije. 

Moto vikend se zaključuje u subotu navečer u prostorijama MK Okit, gdje će se održati rock koncert. Ovaj će događaj svakako biti vrhunac moto susreta, a dobra glazba i pozitivna atmosfera zasigurno će pridonijeti nezaboravnim trenucima.

Poruka iz Moto kluba Okit, kao i uvijek, jasna je: "Dođite u miru ili ostanite doma".

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 31 Svibanj 2023 23:46
djelomob1.jpg