Lipanj 09, 2023 1029

Privremena promjena prometne regulacije na županijskoj cesti ŽC 6071 Dragišići - Čista Mala zbog radova sanacije

Privremena promjena prometne regulacije na županijskoj cesti ŽC 6071 Dragišići - Čista Mala zbog radova sanacije Image by joffi from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U periodu od 12. lipnja do 17. lipnja 2023., promet na županijskoj cesti ŽC 6071 dionica Dragišići - Čista Mala bit će ograničen zbog radova sanacije kolnika. Restrikcija uključuje oba smjera prometa na trasi od Čiste Male (u blizini groblja) do Gaćeleza.

Planirana sanacija zahtijeva preusmjeravanje prometa. Za vrijeme izvođenja radova, promet će se odvijati obilazno preko državnih cesta D27 i D59. To uključuje cestu za Stankovce i cestu za autoput, koje će služiti kao alternativne rute.

Važno je napomenuti da su na prilazima zatvorenoj dionici navedene ceste postavljene odgovarajuće signalizacije za privremenu regulaciju prometa. Te signalizacije služe kako bi se vozači usmjerili prema alternativnim pravcima i kako bi se osigurao siguran protok prometa.

Apeliramo na sve vozače da povećaju opreznost prilikom vožnje na ovom području. Molimo vozače da poštuju znakove privremene regulacije prometa. Suradnja i razumijevanje vozača ključni su za uspješno izvođenje radova i sigurnost svih sudionika u prometu.

djelomob1.jpg