Rujan 04, 2023 908

Vodiške mažoretkinje vrše upise novih članica

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Članice Udruge „Vodiške mažoretkinje“ svojim djelovanjem uveseljavaju mještane i goste Grada Vodica već više od 23 godine, a pored sudjelovanja na raznim kulturnim, sportskim i humanitarnim manifestacijama u svome Gradu, Županiji, diljem Hrvatske i izvan granica Hrvatske, cure su aktivne i vrlo uspješne na raznim natjecanjima: Kupovima, Regionalnim, Državnim i Europskim prvenstvima.

Sa početkom nove školske godine počele su i sa upisima novih članica, te pozivaju sve zainteresirane koji vole ples, zabavu, druženje, putovanje, treniranje, tko želi naučiti nešto novo, osvajati medalje, sklapati nova poznanstva, upoznavati nova mjesta, … da im se pridruže na treninzima svakog ponedjeljka, srijede i petka s početkom treninga od 17.00 sati (minime) i od 18.30 na dalje (kadeti i starije grupe), te subotom s početkom treninga od 10.00 sati.
Termini i mjesta održavanja treninga ovise o dobnim skupinama koje su raspoređene na: minime, mlađe i starije kadete, juniore i seniore, te grandseniore koji ovise o dogovoru.

Upisati se mogu curice i dječaci od 4 godine pa na dalje, bilo nove članice bilo stare članice koje se žele ponovno priključiti i trenirati.
Treninge drže licencirani treneri mažoreta i twirlinga, koji se stalno usavršavaju u svojoj struci, a pored mažoret štapa, pompona, batonflaga i zastava, radi se i sa raznim drugim rekvizitima: gimnastičkim trakama, kolutima, loptama i sl., vježbe sa vijačama, na strunjači i dr., a posebno se posvećuje pažnja razgibavanju tijela, koordinaciji pokreta, korekciji ravnih stopala, krive kralježnice, ritmičnosti pokreta, osnovama plesnih koraka, radu na formacijama i sl., te timskom radu, međusobnom poštivanju, podržavanju, zajedništvu, bontonu i druženju djece.

Udruga „Vodiške mažoretkinje“ od svog je osnutka članica Hrvatskog saveza mažoretkinja (HRSAM), a od 2014.g. članica je Hrvatskog saveza mažoret timova (HUMT), European Majorette Teams Association (EMTA) i International Federation Majorettes Sport (IFMS), te je ostala i pridruženi član Hrvatskog mažoret saveza (HRSAM)

Kontak osobe za sve informacije su: Antonija Skočić 098/714 425, Ines Rakić 091/578 1040, Marija Skočić 098/707 327 i Iris Juričev 099/843 8490.

Pozivamo vas da i vi postanete dio naše male-velike vesele zajednice, te se veselimo svakom novom članu !!!!

VAŠE VODIŠKE MAŽORETKINJE

djelomob1.jpg