×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Rujan 22, 2017 2380 Šime Strikoman

Radionica za potencijalne korisnike mjere “Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti”

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira, u utorak, 26. rujna od 11 sati u šibenskoj Gradskoj knjižnici Juraj Šišgorić, radionicu za potencijalne korisnike mjere 5 Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

 

Radionica je namijenjena fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika, čiji je proizvodni potencijal uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja uništen više od 30%, uz uvjet da je u županiji (općini/gradu) proglašena elementarna nepogoda ili katastrofalni događaj.
Cilj radionice je približiti korisnicima postupak i način prijave na natječaj, a zahtjevi za potporu podnose se od 2. listopada do 1. prosinca 2017. godine.

Prijave na radionice

djelomob1.jpg