14 Stu 2017 Ilustracija / Pixabay
    479

Vozači vežite se, a posebno u srijedu 15. studenog

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Kako bi se povećala sigurnost u prometu iz PU šibensko-kninske najavljuju kako će se sutra, 15. studenog (srijeda) od 13 do 19 sati na našem području provoditi akcija nadzora korištenja sigurnosnog pojasa u automobilima.
Vozačima i putnicima u automobilima se savjetuje da obavezno koriste sigurnosni pojas, te da njegovo korištenje postane navika, ali i da na to treba upozoriti sve one koji sjedaju u vozilo.


- Na nužnost ove akcije u prometu upućuju i naši statistički pokazatelji za proteklih deset mjeseci, kada je na našem području, u odnosu na isto razdoblje prošle godine, zabilježen porast broja prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za 21,7%, tako da je tijekom proteklog desetomjesečnog razdoblja zabilježeno ukupno 2 571 ovakav prekršaj u odnosu na 1 112 prekršaja u istom razdoblju prošle godine. Osim toga zabilježen je porast i broja prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje za 20,5 %, pa je u promatranom razdoblje ove godine zabilježeno 476 ovih prekršaja nasuprot 395 prekršaja u tom razdoblju prošle godine. – poručuju iz PU šibensko kninske

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica