17 Sij 2018 Ilustracija / Pixabay
    931

I ove godine za privatne iznajmljivače: TZ Vodice organizira tečajeve stranih jezika i informatike

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Siječanj 2018 11:16

Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Centrom izvrsnosti Sv. Lovre iz Šibenika i u 2018. godini organizira tečajeve za privatne iznajmljivače s područja grada Vodica.
Svrha edukacije je pomoć iznajmljivačima pri nastojanju da što lakše komuniciraju s potencijalnim i stvarnim gostima te da savladaju osnove korištenja interneta kako bi na što lakši način došli do potencijalnih gostiju. Time se uklanja mogućnost nesporazuma, unapređuje kvaliteta komuniciranja i potiče uzajamno zadovoljstvo gosta i pružatelja usluga privatnog smještaja, što u konačnici doprinosi povećanju turističkog prometa destinacije. U ponudi su dva tečaja, a oba TZ Vodice sufinacira s 50%


1. TEČAJ STRANOG JEZIKA I INFORMATIKE ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE
Trajanje: 40 školskih sati (30 sati jezika i 10 sati informatike); 2 puta tjedno po 90 minuta (2 školska sata) ili prema dogovoru
Program:
a) Strani jezik
Upoznavanje
Priča o destinaciji i sl.
Pisanje e-mailova
Naglasak na komunikaciji i govornom jeziku
b) Informatika
Osnove korištenja računala
Internet (pretraživanje, upload, download...)
Oglašavanje na stranicama za iznajmljivanje
E-mail (slanje s privitkom, odgovaranje na mail)
Cijena tečaja iznosi 1.200,00 kn (plativo u obrocima). Turistička zajednica grada Vodica sufinancira 50 % cijene tečaja.

2. PROGRAM POSLOVNOG ENGLESKOG I NJEMAČKOJ JEZIKA - Strani jezici za privatne iznajmljivače
Trajanje: 33 školska sata (dva mjeseca)
Turizam je djelatnost u kojem ljudi žive isključivo od svog umijeća komuniciranja s drugim ljudima – gostima. Stoga je komunikacija na stranom jeziku i poslovni bonton osnova ophođenja kojim ćete pružiti svojim gostima osjećaj dobrodošlice. Ovakvi programi se organiziraju i realiziraju u mnogim sredinama i neposredno utječu na rast i razvoj ovog sektora.
Tečaj obrađuje područja: rječnik, rezervacija, reklamacija, koraci pri dočeku i ophođenju sa gostima, pismo dobrodošlice, lokalne informacije.
Cijena tečaja iznosi 995,00 kn (plativo u obrocima). Turistička zajednica grada Vodica sufinancira 50 % cijene tečaja.

Ovisno o interesu prijavljenjih, tečaj engleskog jezika će se provoditi za početni i napredne stupnjeva, a početni tečaj će se provoditi i za njemački jezik.

Planirani termin održavanja tečaja je od kraja siječnja do travnja. Minimalni broj polaznika za pojedine tečajeve je 8.

Zainteresirani iznajmljivači mogu se prijaviti putem on-line obrasca ili na telefon 022 443 888, zaključno do 20.01.2018.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica