Svibanj 22, 2020 2069 ŠK županija

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak izaslanik je HHO na sutrašnjem treningu Aktivne Hrvatske u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

 

Tim Aktivne Hrvatske sutra dolazi u Vodice. Prvi zajednički trening na otvorenom nakon ublažavanja protuepidemijskih mjera održat će se u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika. Vodičani će vježbati s Renatom Sopek i trenerskim timom Kineziološkog fakulteta koji ne skrivaju veselje zbog sutrašnjeg treninga. 

''Iznimno me veseli što se ponovno vraćamo u Vodice i što ćemo baš tamo održati prvi trening nakon ublažavanja mjera. Vodičani su sjajni, atmosfera na treningu je uvijek odlična i vjerujemo da će i ovaj put pokazati odličnu kondiciju. Naravno, trening se zbog koronavirusa održava u drugačijim uvjetima nego ikada prije ali još ćemo jednom zajednički pokazati cijeloj Hrvatskoj kako živjeti zdravo i aktivno!'' – najavio je trening voditelj trenerskog tima Ivan Antunović kojem će se pridružiti kineziolozi Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić.  

Trening će se održati za ograničen broj vježbača te u skladu s općim i posebnim uputama Stožera civilne zaštite te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Vježbačima će se obratiti i predstavnici Hrvatske liječničke komore s važnim savjetima kao i izaslanik Hrvatskog olimpijskog odbora, pokrovitelja projekta. Trening se održava u suradnji s gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada Vodica, a otvorit će ga gradonačelnica Nelka Tomić.  

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.
 

Poslijednja izmjena dana Petak, 22 Svibanj 2020 13:37
djelomob1.jpg