Svi 25, 2021 721 Pixabay

Okrugli stol - Socijalne usluge na području grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik od svog osnutka provodi programe i projekte usmjerene zapošljavanju uz podršku, socijalnom uključivanju osoba s invaliditetom i sukladno tome povećanju kvalitete njihova života.

Od 2011. godine Inkluzija provodi trogodišnje programe te je posljednji naš program „Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije“ pokrenut 2020. godine uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Partneri na spomenutom programu su Grad Šibenik, Grad Vodice i Centar za socijalnu skrb Šibenik.

- Prije 6 godina osnovali smo u sklopu trogodišnjeg programa i Klub korisnika Vodice te aktivno radimo na području grada Vodica. Glavni cilj organiziranja okruglog stola na temu „Socijalne usluge na području grada Vodica“ je dobiti sliku postojećih socijalnih usluga s ciljem boljeg povezivanja dionika, ali i detektirati koje socijalne usluge su potrebne, ali nisu dostupne na tom području. Okrugli stol održat će se 27. svibnja 2021. godine u 11 sati, online, putem Jitsi Meet platforme.

 

Za pristup nije potrebna prethodna registracija, moguće je pratiti i preko mobilnog uređaja ili web preglednika putem sljedećeg linka

https://meet.jit.si/Okruglistol-SocijalneuslugenapodručjugradaVodica

Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje na online okruglom stolu „Socijalne usluge na području grada Vodica“ te se nadamo da će te se odazvati pozivu bismo razmijenili primjere dobre prakse i uspješnih suradnji te potaknuli raspravu o potrebnim pravcima razvoja socijalnih usluga koje nedostaju u lokalnoj zajednici - poručuju iz Inkluzije

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 26 Svi 2021 11:14
djelomob1.jpg