Srpanj 06, 2021 1894

MENIGA CUP 2021 - Deveti po redu IMPERIAL CUP u našim Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ovog vikenda, 10. - 11. srpnja 2021. godine, na teniskim terenima u Vodicama održati će se teniski turnir MENIGA CUP 2021 - HUT TOUR SERIJA 1500.

Vodički teniski tereni i Hotel Imperial ove godine su igrali veliku ulogu u promicanju sportskog turizma kada su ugostili profesionalni muški i ženski tenis, te svoje "zemljane površine" ustupili dvama ITF turnirima. Sada je opet došao red na rekreativce i zaljubljenike u ovaj divan sport.

Teniski turnir IMPERIAL CUP održava se devetu godinu za redom, a lani je doveden na zavidan nivo organizacijom Fabijana Šprljana, nasljednika našeg dragog Ivana Menige po kojem turnir od prošle godine nosi naziv.

MENIGA CUP turnir je međunarodnog karaktera s velikim značajem, te se nalazi i u kalendaru Hrvatske Unije Tenisača koja je ujedno i suorganizator ovog natjecanja prepoznatog diljem Lijepe Naše, ali i šire.

Rizk Casino Bonus

Turnir je počeo sa rangom HUT TOUR SERIJE 500, no zahvaljujući vrhunskoj organizaciji i velikom broju prijava, HUT mu je dodijelio najviši mogući rang - HUT TOUR SERIJU 1500, pa je tako snažnim angažmanom i velikim entuzijazmom organizatora ovaj turnir postao jedno od najdražih odredišta teniskih rekreativaca u Hrvatskoj.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima bez kojih održavanje turnira ne bi bilo moguće (navedeni na plakatu turnira).

Svi koji se želje prijaviti na turnir mogu se javiti direktoru turnira (Fabijan Šprljan - 095/526-4938), te voditelju turnira (Duje Ševerdija - 095/904-0243).

Tags
djelomob1.jpg